Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.SET DAMĂ 921 ALBASTRU CLAY -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+ /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2019.svgProtection /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2020.svgRotation

Adidas de înaltă performanță, desenată pentru jucătorii care necesită o mare stabilitate pe pistă.
Croiul este confecționată din micro PU și nailon cu un desen care permite transpiația în toate zonele, la intrare și ieșire de aer, sistem VTS.Are întărire din cauciuc pe interior în zona metatarsului pentru protejarea adidasului de zgârieturi și microfibra în partea din față pentru a suporta fricțiuni.Include sistemul 360 care îmbunătățește unirea dintre talpă și tăietură,facilitând distribuția naturlă a pasului.Întărire la gleznă prin sistemul FIX COUNTER pentru o mai bună prindere, protecție și comoditate datorită formei sale ergonomice și tehnologie de PROTECȚIE pe laterale pentru o întărire și protecție mai mare.
Branțul de EVA + termoconformată care se ajustează la foma piciorului contribuind la amortizarea adidasului absorbând impactul fiecarui pas.Palma de EVA natural cusută pe tăietură prin tehnologia GLOVE SYSTEM prin care ambele piese se cos plane și fără cusătură ieșită,ceea ce menține liniile rotunde a piciorului.
Jumătatea de talpă este compusă din trei piese, una de filon moale pe partea bazei talpei și aportă amortizare.O a două piesă din filon care ajunge până la degete, mai dură ce favorizează stabilitattea mișcării laterale și o ultimă piesă din PVC așezată în partea centrală pentru o mai mar rigiditate a talpei ăn momentul păirii.Sistem de protecție laterală ce întărește rezistența și durabilittaea adidasului.Include sistem STABILIS care este o piesă de TPU situată în partea mai strămtă a talpei pentru a evita rotiri inadecvate intre partea din față și cea din spate a piciorului, obținând așa mai mare stabilitate,menținând forma piciorului în mișcări laterale.Include tehnologia ROTATION , o structiura geometrică situată pe talpă ce facilitează rotirile rotatorii.Previne leziuni în special la genunchi și glezne.

Produse similare

ACE PRO FEMEI 905 CELESTE CLAY

132.00 EUR

T.ACE PRO FEMEI 802 ALB CLAY

132.00 EUR

Cel mai văzut

SLAM WORLD PADEL TOUR LADY CLAY

90.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.