Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.SET BĂRBAȚI 2002 ALB CLAY -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
20190709132641.T.SETS-2002.jpg
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2019.svgProtection /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2020.svgRotation

Încălțăminte de înaltă performață care necesită o mai mare stabilitate a pasului.Un pantof de tenis pantru jucători exigenți.

Croiul este confecționat din nailon cu inserții de PU pentru a proteja și a oferi stabilitate pantofului, de asemenea contribuie la o mai mare ventilație și mai multă felxibilitate. Întărirea cu cauciuc pe interior în zona metatarsului pentru a proteja pantoful de zgarieturi în afară de microfibra în vârf pentru a suporta loviturile din față.

Incorporează întăritor la talpă pentru a spori prinderea, protecția și comoditatea la glezne prin sistemul FIX COUNTER, în afară de sistemul 360 care imbunătățește uniunea dintre talp și croi, facilitînd distribuirea naturala a greutății la pășire.

Branțul este de EVA termoconformată pentru a imbunătăți ajustarea formei piciorului. Glengul de EVA naturală cusută la croiul tăiat prin tehnologia GLOVE SYSTEM prin care ambele piese sunt cusute suprapuse și fără cusături ieșite, ceea ce menține liniile rotunde ale piciorului.

Talpa intermediară din filon comodă și lejeră cu rezistență la uzură și o piesă din PVC care permite menținerea rigidă a talpei la momentul pășirii.Incorporează un sistem STABILIS care este o piesă de TPU situată în partea mai strâmtă a talpei pentru a evita rotiri inadecvate între partea din față și spate a piciorului, obținând o mai mare stabilitate, menținând firmă mișcare laterala în momentul pășirii.

Talpa de cauciu , incorporează sistem DURABILITY care aportă o rezistență mai mare , întărzie uzura prin abraziune și marește viața utilă a pantofului.

Produse similare

T.ACE PRO 2012 VERDE CLAY

120.00 EUR

T.ACE PRO 2012 VERDE ALL COURT

120.00 EUR

T.PRO ROLAND 2015 VERDE-ALB ALL COURT

95.00 EUR

Cel mai văzut

T.SLAM BĂRBAȚI 2006 ROȘU-ROYAL CLAY

80.01 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.