Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.SET 704 ALBASTRU REGAL CLAY -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+ /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2019.svgProtection /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2020.svgRotation

Pantof sport de înalt randament pentru jucători care au nevoie de multă stabilitate în timpul deplasării. Încălțăminte pentru tenis și padel concepută pentru jucători exigenți.

Greutate: aprox. 346 g

Partea superioară este fabricată din nylon cu inserții din PU pentru protejarea și stabilizarea încălțămintei, asigurând o ventilare mai bună și mai multă flexibilitate. Ranforsare de cauciuc în interior, în zona metatarsienelor, pentru a proteja pantoful de uzură, și microfibră în vârf pentru a face față uzurii anterioare.

Prezintă talon ranforsat pentru susținere mai bună, protecție și comoditate în zona gleznei prin intermediul sistemului FIX COUNTER, pe lângă sistemul 360 pentru îmbunătățirea îmbinării dintre talpă și partea superioară, facilitând distribuția naturală a greutății în timpul mersului.

Branțuri de EVA termoformat pentru o adaptare mai bună la forma piciorului. Lamelele sunt fabricate din EVA natural cusut de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, astfel încât elementele au cusături plane, care nu ies în evidență, menținându-se liniile rotunjite ale piciorului.

Talpă intermediară alcătuită din phylon comod și ușor, rezistent la uzură, și dintr-un element din PVC, care permite menținerea tălpii rigide în momentul contactului cu solul. Include sistemul STABILIS, un element din TPU situat în partea cea mai îngustă a tălpii, prin intermediul căruia se evită rotirile neadecvate dintre partea din față și cea din spate a piciorului. Astfel se obține o stabilitate mai mare și se menține ferm piciorul în timpul deplasărilor laterale.

Talpa este din cauciuc și include sistemul DURABILITY pentru mai multă rezistență. Acesta întârzie uzura din cauza abraziunii și prelungește viața utilă a încălțămintei.

Produse similare

T.ACE PRO LADY 710 FUCSIA CLAY

126.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.