Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.SET 602 CLAY ALB-ALBASTRU REGAL -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
20161128181441.t.setw-602.jpg
20161011_150120_t.setw_602_der_thumb.jpg
20161011_150121_t.setw_602_int_thumb.jpg
20161011_150122_t.setw_602_izq_thumb.jpg
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+

Pantof sport de înalt randament pentru jucători care au nevoie de stabilitate în timpul deplasării. Încălțămintea sportivilor exigenți.
Partea superioară este fabricată din micro PU și nylon cu un design care permite eliminarea transpirației prin toate zonele. Ranforsare de cauciuc în interior, în zona metatarsienelor, pentru a proteja pantoful de uzură și microfibră în față pentru a face față uzurii anterioare. Cu sistemul de ventilație VTS care permite intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte, menținându-se temperatura piciorului constantă. Sistem 360 pentru montarea tălpii și parte superioară care facilitează distribuția naturală a greutății în timpul mersului. Cu sistemul FIX COUNTER, pentru mai multă protecție și comoditate în zona călcâiului, datorită noului calapod cu forme mai ergonomice.
Branțuri de EVA termoformat pentru o adaptare mai bună la forma piciorului. Lamelele din EVA+ natural sunt cusute de partea superioară prin intermediul sistemului GLOVE. Încălțămintea devine astfel mai comodă și mai ușoară. Ambele elemente au cusături plane, care nu ies în evidență, pentru a menține liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa intermediară este alcătuită din trei elemente, unul din phylon moale, care ocupă toată baza tălpii pentru amortizare, altul din phylon mai dur, care ajunge până la degete, pentru a conferi stabilitate în mișcările laterale, și altul din PVC, în partea centrală, pentru a conferi rigiditate tălpii în timpul mersului. Cu sistemul STABILIS în zona boltei plantare, care reduce mișcarea talonului și a bombeului, evitând flexarea și răsucirea și oferind stabilitate. Acest element încadrează piciorul pentru a menține pașii fermi în timpul deplasării laterale.
Talpa include sistemul DURABILITY, care asigură o durabilitate mai mare, datorită cauciucului de înaltă rezistență, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Sistem ROTATION incorporat în talpă sub forma unei structuri geometrice care ușurează rotirile. Previne în special accidentările la genunchi și la glezne.

 

Produse similare

T.ACE PRO LADY 710 FUCSIA CLAY

126.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.