Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.PRO ROLAND GRIS-ORANJ 912 ALL COURT -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+ /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2019.svgProtection /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2020.svgRotation

'

Desenat pentru jucatorii de tenis care au nevoie de un pantof pentru un teren bătătorit.Conceput pentru competiții mari, gândită pentru un antrenament intens.

Greutate aprox:345 grame.

Croiul este confecționat din microfibră, nailon și TPU în față de înaltă abraziune ce permite intrarea și ieșirea de pe pistă.sistemul VTS de ventilație permite intrarea și ieșirea aerului din pantof , menținând temperatura constantă a piciorului.Toate materialele sunt lejere și în același timp rezistente.
Are un sistem JOMA SPORTECH,cauciuc injectat care evită cusăturile și alte materiale rigide,creând o structură mai confortabilă,cu mai mare capacitate de îndoire și mai mare ajustare pe picior.Consolidat la călcâi prin sistemul FIX COUNTER pentru mai bună prindere, protecție și comoditate datorită formei sale ergonomice.
Branțul și palma de EVA preconformată și natural pentru o ajustare bună la forma piciorului contribuind la amortizarea pantofului absorbind impact în fiecare pas.Uniunea dintre palma și croi se realizează prin techologie GLOVE SYSTEM pentru care ambele piese sunt cusute palne și fără cusături proeminente, ceea ce menține liniile rotunde ale piciorului.
Talpa intermediară este compusă din trei piese una din filon moale care ocupă toată baza talpei care aportă amortizarea.A doua piesă din filon care ajunge până la degete, mai dură ce favorizează stabilitatea în mișcare laterală și una din PVC așezată în parte centrală pentru o mai mare rigiditate a talpe în momentul pășirii.
Talpa este din cauciu, foarte rezistent care prelungește uzura prin abraziune, alargând viata utilă a pantofului.Talpa are un sistem de rotire

Produse similare

T.PRO ROLAND 2015 VERDE-ALB CLAY

95.01 EUR

T.PRO ROLAND 2015 VERDE-ALB ALL COURT

95.01 EUR

Cel mai văzut

Nou

T.SLAM MEN 2002 ALB WORLD PADEL TOUR

90.00 EUR

T.SLAM BĂRBAȚI 2006 ROȘU-ROYAL CLAY

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.