Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.PRO ROLAND 911 FOSFORESCENTE-MARIN CLAY -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+ /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2019.svgProtection /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2020.svgRotation

Desenată pentru jucatorii de tenis care cer mult de la un pantof.Gândită pentru concursuri mari, dar și pentru antrenamente intense.
Croiul este confecționată din microfibra, nailon și TPU pe față de abreziune mare pentru a suporta fricțiunea pistei.Sistemul VTS de ventilare care permite intrarea și ieșirea a pantofului, menținând tempreatura constantă a piciorului.Toate materialele sunt lejere și în acelaș timp rezistente.Incoporează sistem 360 care imbunătățește uniunea dintre talpă și tăietură,facilitând distribuirea naturală a greutății pasului.
Are sistem JOMA SPORTECH, de cacuiuc injectat care evită cusăturile și alte materiale rigide , creeând o structură mai comodă , cu mai mare capacitate de flexiune și mai bună ajustare a piciorului.Întărire la gleznă prin sistemul FIX COUTURE pentru o mai mare prindere, protecție și comoditate datorită formei sale ergonomice.Sistem PROTECTION laterală pentru un mai mare efort și protecție.
Branțul este de EVA - termoconformată care se ajustează la forma piciorului contribuind la amortizarea pantofului absorbind impactul cu fiecare pas.Palma din EVA natural cusută prin tehnologia GLOVE SYSTEM prin care ambele piese se cos în mod plan fără cusături proeminente,ceea ce menține liniile rotunde ale piciorului.
Talpa intermediară este compusă din trei piese, una de filon moale pe toată baza talpei care aportă amortizare.A doua piesă de filon care ajunge până la degete, mai dură care favorizează stabilitatea mișcării laterale și ultima din PVC așezată pe partea centrală pentru o maio mare rigiditate a tălpii în momentul pasului.sistemul de protecție laterală care întărește rezistența și durabilitatea pantofului.Incorporează sistem STABILIS care este o piesă de TPU situată în partea mai strâmtă pentru a evita rotiri inadecvate între partea din față și partea din spate a piciorului, obținând așa o mai mare stabilitate, menținând firm pasul,în mișcări laterale.
Talpa esste de cauciuc, include sistem DURABILITY care aport`mai mare rezitență , întărzie uzura prin abraziune și crește perioada de viața a pantofului.Cu tehnologia ROTATION , este o structură geometrică situată pe talpă care facilitează rotirile.Previne leziunile în spepcial la genunghi și glezne.
Indiferent ce reclamă , adidasul Pro-Roland atât timp cât vrei.

Produse similare

T.PRO ROLAND 2015 VERDE-ALB CLAY

95.00 EUR

T.PRO ROLAND 2015 VERDE-ALB ALL COURT

95.00 EUR

Cel mai văzut

T.SLAM BĂRBAȚI 2006 ROȘU-ROYAL CLAY

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.