Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.PRO ROLAND 711 FLUORESCENT -

Solicitare primită corect.
ANTRENEAZĂ-ȚI LIBERTATEA
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
Stabilis Durability Sportech VTS Fix Counter Glove System 360º Eva+ Protection Rotation

T.PRO ROLAND 711 FLUORESCENT

T.PROLAW-711 Pantofi sport

JOMA

93.00 EUR
Model conceput pentru jucători de tenis de zgură cu exigențe înalte de la încălțăminte. Dezvoltat pentru competițiile de nivel înalt și pentru antrenamentele intense.Greutate: aprox. 345 gPartea superioară este fabricată din microfibră, nylon și TPU în față, pentru a rezista la abraziune în contact cu suprafața de joc. Sistem VTS de ventilație care permite intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte, menținând temperatura piciorului constantă. Toate materialele sunt ușoare și rezistente.
Dispune de sistemul JOMA SPORTECH, sub formă de cauciuc injectat, care reduce numărul de cusături și de materiale rigide, creând o structură mai comodă, cu o capacitate de flexare mai mare și potrivire mai bună în picior. Ranforsare în zona gleznei cu ajutorul sistemului FIX COUNTER pentru susținere mai bună, protecție și comoditate, datorită formei ergonomice.
Branțurile și lamelele sunt din EVA+ preformat și natural, pentru adaptare la forma piciorului. Acestea amortizează, absorbind impactul fiecărui pas. Îmbinarea dintre branț și partea superioară este realizată prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, astfel încât elementele au cusături plane, care nu ies în evidență, menținându-se liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa intermediară este alcătuită din trei elemente. Primul este din phylon moale, care ocupă toată baza tălpii și asigură amortizarea. Al doilea element din phylon care ajunge până la degete este mai dur, favorizând stabilitatea în timpul mișcărilor laterale, iar ultimul element de PVC este dispus în partea centrală, pentru mai multă rigiditate a tălpii în timpul mersului.
Talpa este din cauciuc foarte rezistent, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Talpa dispune și de un sistem de rotație (ROTATION) pentru agilizarea și favorizarea mișcărilor în teren.

Indiferent de încercările la care este supus, modelul Pro-Roland poate mereu mai mult.

Produse similare

1 model
T.ACE PRO 802 ALB CLAY 128.01 EUR  

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.
Obțineți reduceri și informații privind lansările noastre prin buletinul informativ.