Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.PRO ROLAND 708 NEGRU-PORTOCALIU ALL COURT -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+ /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2019.svgProtection /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2020.svgRotation

Model conceput pentru jucători de tenis cu exigențe înalte. Dezvoltat pentru competițiile de nivel înalt și pentru antrenamentele intense.
Partea superioară este fabricată din microfibră, nylon și TPU în față, pentru a rezista la abraziune în contact cu suprafața de joc. Sistem VTS de ventilație care permite intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte, menținând temperatura piciorului constantă. Toate materialele sunt ușoare și rezistente. Modelul include sistemul 360 pentru îmbunătățirea îmbinării dintre talpă și partea superioară, facilitând distribuția naturală a greutății în timpul mersului.
Dispune de sistemul JOMA SPORTECH, sub formă de cauciuc injectat, care reduce numărul de cusături și de materiale rigide, creând o structură mai comodă, cu o capacitate de flexare mai mare și potrivire mai bună în picior. Ranforsare în zona gleznei cu ajutorul sistemului FIX COUNTER pentru susținere mai bună, protecție și comoditate, datorită formei ergonomice.
Branțurile sunt din EVA+ termoformat, care se adaptează la forma piciorului. Acestea contribuie la amortizare, absorbind impactul fiecărui pas. Lamelele sunt fabricate din EVA natural cusut de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, astfel încât elementele au cusături plane, care nu ies în evidență, menținându-se liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa intermediară este alcătuită din trei elemente. Primul este din phylon moale, care ocupă toată baza tălpii și asigură amortizarea. Al doilea element din phylon, care ajunge până la degete, este mai dur, favorizând stabilitatea în timpul mișcărilor laterale, iar ultimul element, din PVC, este dispus în partea centrală, pentru mai multă rigiditate a tălpii în timpul mersului. Sistem de protecție laterală, care sporește rezistența și durabilitatea pantofului. Include sistemul STABILIS, un element din TPU situat în partea cea mai îngustă a tălpii, prin intermediul căruia se evită rotirile neadecvate dintre partea din față și cea din spate a piciorului. Astfel se obține o stabilitate mai mare și se menține ferm piciorul în timpul deplasărilor laterale.
Talpa este din cauciuc și include sistemul DURABILITY pentru mai multă rezistență. Acesta întârzie uzura din cauza abraziunii și prelungește viața utilă a încălțămintei. Talpa dispune și de un sistem de rotație (ROTATION) pentru agilizarea și favorizarea mișcărilor în teren.
Indiferent de încercările la care este supus, modelul Pro-Roland poate mereu mai mult.

Produse similare

T.ACE PRO LADY 710 FUCSIA CLAY

126.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.