Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.PRO ROLAND 2015 VERDE-ALB ALL COURT -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+ /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2019.svgProtection

Concepută pentru tenismeni care cer mult de la un pantof.Dezvoltată pentru competiții mari, gândite pentru antrenament intens.
Croiul este confecționat din microfibră , nailon și TPU pe față de mare abraziune pentru a suporta uzura pistei,Sistemul VTS de ventilare care permite intrarea și ieșirea aerului facilitând distribuirea naturala a greutății prin pășire.
Are un sistem JOMA SPORTECH , cauciuc injectat care evită cusături și alte materiale rigide creând o structură mai comodă, cu mai mare capacitate de flexiune și mai mare prindere a piciorului.Întăritor la călcâi prin sistemul FIX COUNTER pentru mai mare prindere, protecție și comoditate datorită formei ergonomice.Sistemul PROTECTION lateral pentru o întărire și protecție mai mare.
Branțul de EVA termoconformată care se adaptează la forma piciorului contribuind la amortizarea pantofului absorbând impactul fiecarui pas.Glengul de EVA natural cusută de croi prin tehnologia GLOVE SYSTEM prin care ambele piese sunt cusute în mod plan și fără cusaturi ieșite, ceea ce menține liniile rotunde ale piciorului.
Talpa intermediară este compusă din trei piese, una din filon fin care ocupă toată partea baza a talpei care aportă amortizarea.A doua piesă de filon care ajunge până la degete, mai dură care favorizează stabilitatea mișcării pe lateral și una ultima din PVC așezată pe partea centrală pentru o mai mare rigiditate a talpei în momentul pășirii.Sistemul de protecție lateral care întărește rezistența și durabilitatea pantofului.Incorporează sistemul STABILIS care este o piesă din TPU situată în partea mai strâmtă a talpei pentru a evita rotiri inadecvate între partea din față și partea din spate, obținând astfel o mai mare stabilitate, menținând firm pasul în mișcări laterale.
Talpa de cauciuc ,incorporează sistemul DURABILITY care aportă o rezistență mai mare, întârzie uzura prin abraziune și prelungește viața utilă a pantofului.
Indiferent de cerințe, pantoful Pro-Roland întotdeuna vrea mai mult.< /p>


Produse similare

Nou

T.SLAM MEN 2002 ALB WORLD PADEL TOUR

90.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

T.SLAM MEN 2002 ALB WORLD PADEL TOUR

90.00 EUR

T.SLAM BĂRBAȚI 2006 ROȘU-ROYAL CLAY

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.