Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.MATCH MEN 703 BLEUMARIN CLAY -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Pantofi sport pentru amatori, potriviți pentru jucători fără cerințe deosebite de la încălțăminte.
Partea superioară este fabricată din micro PU și nylon. Concepuți cu perforații pentru evacuarea transpirației.
Branțuri fabricate din EVA neted. Lamelele din EVA natural, mulate pe calapod, contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor. Acestea sunt cusute de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, prin care se evită cusăturile care ies în evidență și se mențin liniile rotunjite ale piciorului, asigurând greutate redusă și comoditate.
Talpa intermediară este alcătuită dintr-un element din phylon din spate până în față, cu un element din TPU pentru stabilitate. Cu tehnologia PROTECTION în laterale pentru sporirea rezistenței și a stabilității pentru șutare. Prezintă sistemul STABILIS, o piesă din TPU situată în partea cea mai îngustă a tălpii, pentru a evita rotirile neadecvate dintre partea din față și cea din spate a piciorului, rezultând astfel o stabilitate mai mare.
Talpa este fabricată din cauciuc de calitate superioară.

Produse similare

Cel mai văzut

Nou

T.SLAM MEN 2002 ALB WORLD PADEL TOUR

90.00 EUR

T.SLAM BĂRBAȚI 2006 ROȘU-ROYAL CLAY

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.