Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.ACE PRO LADY 802 ALB ALL COURT -

Solicitare primită corect.
ANTRENEAZĂ-ȚI LIBERTATEA
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.

Model conceput pentru competițiile de nivel înalt și pentru sportivii foarte exigenți care caută protecție, transpirabilitate și comoditate.Greutate: 323 g Pentru tenis.Partea superioară este realizată din nylon și KPU foarte rezistent la abraziune, pentru a rezista la frecare în timpul deplasărilor laterale în teren. Include un contrafort extern în talon pentru protecție, iar vârful este ranforsat pentru durabilitate sporită. Sistem VTS de ventilație care permite intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte, menținând temperatura piciorului constantă. Toate materialele sunt ușoare și rezistente.
Dispune de sistemul JOMA SPORTECH, sub formă de cauciuc injectat, prin care se evită cusăturile și materialele rigide, creând o structură mai comodă, cu o capacitate de flexare mai mare și potrivire mai bună în picior. Ranforsare în zona gleznei prin sistemul FIX COUNTER pentru susținere mai bună, protecție și comoditate, datorită formei ergonomice.
Branțurile și lamelele sunt din EVA+ preformat și natural, pentru adaptare la forma piciorului. Acestea amortizează, absorbind impactul fiecărui pas. Îmbinarea dintre branț și partea superioară este realizată prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, astfel încât elementele au cusături plane, care nu ies în evidență, menținându-se liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa intermediară este alcătuită din două elemente, unul din phylon aflat în partea superioară, care asigură stabilitatea designului, și un element reprezentat de talpa Rebound, care oferă impulsul necesar pentru performanțe mai bune și pentru scăderea efortului depus de sportiv

Produse similare

3 modele
T.ACE LADY 702 ALB CLAY 82.00 EUR  
2 modele
T.ACE PRO LADY 710 FUCSIA CLAY 126.00 EUR  
3 modele
T.ACE PRO FEMEI 802 ALB ALL COURT 132.00 EUR  
1 model
T.ACE PRO LADY 802 ALB ALL COURT 132.00 EUR  

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.