Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

T.ACE 802 ALB ALL COURT -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+ /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2019.svgProtection /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2020.svgRotation

Model nou pentru tenis destinat jucătorilor de nivel înalt, foarte exigenți, care au nevoie de stabilitate.
Partea superioară este realizată din PU foarte rezistent la abraziune, pentru a rezista la frecare în timpul deplasărilor laterale. Include sistemul FIX COUNTER, un contrafort care asigură mai multă protecție și comoditate în zona călcâiului, datorită ergonomiei noului calapod. Elementele externe sunt fabricate din microfibră cu rezistență mai mare, iar contrafortul din interior este din PVC și spumă. Prezintă tehnologie VTS pentru intrarea și ieșirea aerului, precum și pentru evacuarea transpirației, și tehnologie PROTECTION în laterale pentru rezistență și protecție sporite. Partea superioară include sistemul SPORTECH, prin care s-a injectat cauciuc pentru a evita cusăturile și utilizarea altor materiale rigide. Sistemul asigură suplețe, comoditate, capacitate de flexare mai mare și o potrivire mai bună la forma piciorului. Grosimea este variabilă, în funcție de necesitățile de protecție și de rezistență ale fiecărei zone. Pentru îmbunătățirea îmbinării dintre talpă și partea superioară se utilizează sistemul 360, care facilitează distribuția naturală a greutății în timpul mersului.
Branțurile sunt fabricate din EVA termoformat, care se adaptează perfect la forma piciorului și contribuie la amortizare, absorbind astfel impactul pașilor.
Lamelele din EVA natural, mulate pe calapod, contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor. Acestea sunt cusute de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, prin care se evită cusăturile care ies în evidență și se mențin liniile rotunjite ale piciorului, asigurând greutate redusă și comoditate.
Talpa este fabricată cu tehnologia REBOUND, care permite obținerea unui impuls mai puternic și mai rapid, datorită amplificării forței de ricoșare. Alergarea mai eficientă și mai energică vă va ajuta să obțineți performanțe mai bune. Talpa include sistemul DURABILITY, care asigură o durabilitate mai mare, datorită cauciucului de înaltă rezistență, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Prezintă sistemul STABILIS, o piesă din TPU situată în partea cea mai îngustă a tălpii, pentru a evita rotirile neadecvate dintre partea din față și cea din spate a piciorului, rezultând astfel o stabilitate mai mare.

Produse similare

T.PRO ROLAND 2015 VERDE-ALB CLAY

95.00 EUR

T.PRO ROLAND 2015 VERDE-ALB ALL COURT

95.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.