Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

SUPER REGATE 901 NEGRU TURF -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model cu un design modern Hi elemente care asigurD o maximD flexibilitate Hi rezistenHD.
Fabricat C.n microfibrD, nylon Hi inserHii de TPU direct pe nylon pentru a proteja C.mpotriva zgC'rieturilor. Interiorul este din nailon, astfel C.ncC't piciorul va rDmC'ne stabil pe talpD.Cu tehnologie PROTECTION C.n bombeuri pentru a le consolida rezistenHD Hi stabilitate Hutului Hi sistemul de ventilaHie VTS care faciliteazD transpiraHia Hi permite circulaHia aerului .
TalpD EVA preturnatD care se adapteazD perfect la forma piciorului. BranH din material EVA natural. Talpa interioarD din phylon de calitate superioarD este completatD cu sistemul FLEXO, benzi de flexie situate ergonomic C.n talpD pentru a oferi un bun transfer de la cDlcC'i la vC'rful piciorului C.n fiecare pas.
TalpD exterioarD fabricatD din cauciuc de calitate Hi de mare rezistenHD cu tehnologia DURABILITY, C.ncetinC'nd uzura Hi prelungind durata de viaHD a ghetei.
Talpa TURF PHYLON 2015 este realizatD C.n Phylon preturnat de 45 Shora. Separat C.n 2 densitDHi, leger C.n vC'rf Hi mai dens C.n partea centralD. Include sistemul PULSOR pentru C.mbunDtDHirea amortizDrii. Aceste elemente din gel absorb impactul paHilor Hi favorizeazD impactul cDlcatului.

Produse similare

Nou

REGATE 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-

Cel mai văzut

Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.