Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

SUPER REGATE 804 ALBASTRU REGAL INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model cu design modern și elemente care asigură flexibilitate maximă.
Partea superioară este fabricată din microfibră, nylon și inserții de TPU în nylon pentru evitarea rosăturilor. Cu tehnologia PROTECTION în vârf pentru sporirea rezistenței și a stabilității pentru șutare. Sistem de ventilație VTS, care favorizează evacuarea transpirației și intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte.
Branțurile din EVA preformat se adaptează la forma piciorului. Lamelele sunt fabricate din EVA natural pentru îmbunătățirea amortizării și absorbirea impactului pașilor.
Talpă intermediară din phylon de calitate superioară durabil, cu fante de flexiune pe toată suprafața.
Talpa este fabricată din cauciuc de calitate superioară cu tehnologia DURABILITY, care datorită rezistenței întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Este prevăzută cu linii de flexiune (tehnologia FLEXO) concepute ergonomic, pentru o tranziție optimă de la talon la vârf în orice moment al mersului. În zona talonului, permite numai flexarea tălpii, fără a afecta partea superioară, ceea ce asigură o susținere mai bună și contribuie la un mers mai natural și comod.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

REGATE REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.