Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

SUPER REGATE 627 VERDE-CAMUFLAJ SALĂ -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Model cu design modern și elemente care asigură flexibilitate maximă. Înainte erau flexibile, iar acum sunt și frumoase și rezistente.
Parte superioară fabricată din microfibră, nylon și inserții de TPU în nylon pentru evitarea rosăturilor. Interior din nylon, pentru ca piciorul să se mențină stabil pe talpă. Prin tehnologia PROTECTION s-a întărit bombeul pentru o șutare mai bună. Sistem VTS de ventilație, care favorizează intrarea și ieșirea aerului, menținând temperatura piciorului constantă.
Branțuri din EVA preformat. Lamele din EVA natural.
Talpă intermediară din phylon de înaltă calitate și durabilitate, cu fante de flexiune pe toată suprafața.
Talpa este fabricată cu tehnologia DURABILITY. Cauciucul de înaltă rezistență întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Talpa este prevăzută cu linii de flexiune (tehnologia FLEXO) concepute ergonomic, pentru o tranziție optimă de la talon la vârf în orice punct al pasului. În zona talonului, permite numai flexarea tălpii, fără a afecta partea superioară, ceea ce asigură o susținere mai bună și contribuie la un mers mai natural și comod.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2001

56.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.