Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

SUPER FLEX 712 ALBASTRU-GRI INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.

Model conceput pentru jucători rapizi și atletici, care caută rezistență și amortizare.
Partea superioară este fabricată din microfibră, care asigură rezistență sporită și un contact excelent cu balonul. Include un element din TPU pentru mărirea durabilității și mai puține cusături, pentru reducerea greutății încălțămintei. Ștaiful este de tip șosetă, pentru o potrivire mai bună, astfel încât încălțămintea să fie mai comodă și mai ușoară. În vârf prezintă un element pentru îmbunătățirea lovirii balonului și pentru sporirea rezistenței (tehnologia PROTECTION). Cu sistemul de ventilație VTS, care favorizează evacuarea transpirației, intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte.
Branțurile din EVA preformat se adaptează la forma piciorului. Lamelele sunt fabricate din EVA natural pentru îmbunătățirea amortizării și absorbirea impactului pașilor.
Talpa intermediară a modelului Super Flex este fabricată din phylon de calitate și durabilitate superioare.
Talpa din cauciuc de înaltă calitate este prevăzută cu sistemul DURABILITY, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Este prevăzută cu linii de flexiune (tehnologia FLEXO) concepute ergonomic, pentru o tranziție optimă de la talon la vârf în orice moment al mersului. În zona talonului, permite numai flexarea tălpii, fără a afecta partea superioară, ceea ce asigură o susținere mai bună și contribuie la un mers mai natural și comod. Prezintă sistemul ROTATION, o structură geometrică încorporată în talpă, care ușurează rotirile. Previne accidentările în special la genunchi și la glezne.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2001

56.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.