Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

SUPER CROSS LES 20 KM DE PARIS -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Formatori barbati personalizate pentru 20 de kilometri de Paris destinate pentru formare neutru și alergare de rulare, care au o tăietură care se face dintr-o singură bucată de plasă respirabil care previne frecare și oferă un confort mai mare, flexibilitate în zonele de instep, în cazul în care se face îndoire. < p > În plus, are perforații proiectate astfel încât piciorul să respire cu fiecare treaptă de rulare și întăririle TPU injectate în zonele în care este cel mai necesar, ar fi părțile laterale și călcâiul , care contribuie la o mai mare luminozitate și confort. Limba este cusută pentru a sta ferm pentru 20 de kilometri de rasă.

Acest model este destinat bărbaților de greutate medie și medie-mare, cu midsole compuse din două piese: unul din rebound, un material care recuperează forma sa, fără chiar deformare și care oferă amortizare, durabilitate și luminozitate mare și un alt filon de înaltă densitate care oferă o suprafață de sprijin mai mare și stabilizează banda de rulare.

Talpa este confectionata din cauciuc foarte fin si de inalta calitate si are o abraziune scazuta, care asigura o durabilitate mai mare. În plus, are tacos separate pentru a crește luminozitatea.

De asemenea, are sistemul stabilis, o bucată de injecție care merge de la podul piciorului la metatarsiene și care stabilizează tranziția benzii de rulare.

Produse similare

VIPER LES 20 KM DE PARIS

99.99 EUR30.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.