Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

SLAM JR 903 MARIN-PORTOCALIU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.

Adidași speciali pentru padel caracterizate printr-o excelentă stabilitate și o mare rezistență la uzură.
Croiul este confecționat din nailon personalizat și TPU lipit pentru a elimina greutate și cusaturi.Inlude piese de protecție la vârf pentru a rezista la abreziune.De asemenea are si VTS:sistem de ventilațiece menține temperatura piciorului constantă.

Branțul confecționat din EVA premodelată pentru ajustare a formei piciorului și palma este de EVA natural de 2mm cusută la tăietură.Talpa intermediară este confecționată cu dublă densitate de filon, partea superioară de o fermitate mai mare (shore 50) pentru a aporta stabilitate și cea inferioară este confecționtă cu noua tehnologie Rebound 2.0 Talpa este din cauciuc de abraziune DIN-40 foarte rezistentă.

Produse similare

SLAM WORLD PADEL TOUR LADY CLAY

90.00 EUR

Cel mai văzut


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.