Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

SALA MAX 806 ROȘU INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Pantofi sport cu design clasic, ce încorporează tehnologie și materiale de ultimă oră, pentru încălțăminte mai ușoară și flexibilă.
Partea superioară este fabricată din micro PU și pânză ranforsată cu inserții din TPU pentru rezistență. Cu tehnologia PROTECTION în vârf pentru sporirea rezistenței și a stabilității pentru șutare. Sistem de ventilație VTS, care favorizează evacuarea transpirației și intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte.
Branțurile din EVA neted se adaptează la forma piciorului. Branțuri fabricate din texon.
Talpa este din cauciuc de calitate superioară cu sistemul ROTATION, o structură geometrică încorporată în talpă, care ușurează rotirile. Previne în special accidentările la genunchi și la glezne.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX 2001

56.00 EUR

CANCHA LNFS FLUOR INDOOR

70.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.