Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

REGATE REBOUND LNFS FLUOR INDOOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Are maximă amortizare datorită inserție de filon Robound 2.0 în talpa intermediară.Acest pantof are caracterisici de comoditate și maxima transpirație.

Croiul este confecționată din microfibră, nailon și inserții de TPU peste nailon pentru a proteja de zgîrieturi.Este confecționată pe interior din nailon penrtu ca piciorul sa mențină stabilitate pe talpă.Include întărire la vîrf pentru lovitură.

Tehnologia cheie a acestui model este REBOUND 2.0 material revoluíonat despre impact, faciliteaz`impulsul ñi reduce greutatea talpei pentru a căștiga comoditate, rezistență, amortizare, viteză și adaptabilitate.

Are tehnologie FLEXO la talpă (de cauciuc cu calitate excelentă și abreziune DIN -70) ce consistă intr-un sistenm de linii concepute ergonomic pentru a imbunătății tranziția dintre călcâi și vărful piciorului cu fiecare pas favorizând să fie mai naturală și mai comodă.

PROTECTION este o caracteristică funddamentală pentru acest model , care constă din material injectat ce augmentează rezistența și durabilitatea din vîrful pantofului.

Talpa este confecționată cu tehnologie DURABILITY care datorită cauciucului de înaltă calitate rezistentă întărzie uzura prin abraziune.Talpa are,sistem ROTATION , o structură geometrică ce facilitează rotările .Previne leziunile principale ale genunchilor și gleznelor.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

REGATE REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-

Cel mai văzut

Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

TOP FLEX REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.