Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.VITALY MEN 704 ALBASTRU REGAL -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Este un pantof sport de antrenament mediu, cu amortizare bună. Destinat alergătorilor cu greutate mare, care încep să alerge. Nu vei uita niciodată pantofii sport cu care ai alergat primii kilometri.
Pantofi sport cu DROP 10. Greutate 276 g Pronație normală.
Partea superioară este fabricată din nylon transpirabil și micro PU. Fără cusături în interior, pentru a favoriza potrivirea perfectă la forma piciorului (sistemul 360), modelul este foarte comod și ușor. Include sistemul de ventilație VTS, care permite evacuarea transpirației și intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte.
Branțuri din EVA neted, pentru îmbunătățirea amortizării. Lamele fabricate din EVA natural cusut de partea superioară.
Talpă intermediară fabricată din phylon, dintr-un singur element secționat, pentru a favoriza adaptarea la teren.
Talpă fabricată din cauciuc, îmbunătățită cu tehnologia FLEXO, linii de flexare dispuse ergonomic în talpă, pentru a oferi cea mai bună tranziție la fiecare pas de la talon la bombeu. La talon, permite doar flexarea tălpii, ceea ce se traduce prin susținere mai bună și mers mai natural și mai flexibil.

Produse similare

MOVISTAR MEDIO MARATON MADRID SUPER CROSS

99.99 EUR
Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

J.VITALY JR 2004 ROYAL

35.01 EUR

Cel mai văzut


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.