Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.VITALY LADY 701 NEGRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Este un pantof sport de antrenament mediu, cu amortizare bună. Destinat alergătorilor începători cu greutate mare și pronație neutră.

Greutate mare. DROP 10.

Fabricat din nylon transpirabil și micro PU. Îmbinarea dintre talpă și partea superioară facilitează distribuția naturală a greutății în timpul mersului. Lamelele și branțurile fabricate din EVA neted și natural contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor.

Talpă intermediară fabricată din phylon dintr-un singur element secționat, pentru a favoriza adaptarea la teren. Talpă din phylon.

Produse similare


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.