Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.VITALY DAMĂ 2013 ROSA -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Pantof de antrenament mediu cu o bună amortizare.Destinată alergătoriilor de greutate mare,cu un pas neutru care se inițiază în running.
Pantof cu DROP:10GGreutate :223gr .
Croiul fabricat din railon transpirabil micro PU are integrat sistemul de ventilație VTS care favorizează transpirația și intrarea și ieșirea aerului.
Branțul este de EVA netedă,palma este fabricată din EVA natural prin intermediul sistemului GLOVE SYSTEM prin care ambele piese sunt cusute în mod plan și fără cusături ieșite, care mențin liniile rotunde ale piciorului.
Talpa intermediară din filon este dintr-o singură piesă, secționat pentru a favoriza adaptarea sa la teren.Talpa este confecționată din cauciuc de înaltă calitate,se completează cu sistem FLEXO, unele linii de flexiune situate de mod ergonomic pe talpa pentru a oferi o mai mare tranziție a călcâiului până la vârf.

Produse similare

R.STORM VIPER DAMĂ 2003 BLEUMARIN

80.01 EUR
Nou

R.STORM VIPER LADY 921

70.00 EUR
Nou

R.STORM VIPER 2023

70.00 EUR
Nou

R.5000 LADY 2011 FLUOR

70.00 EUR

Cel mai văzut

VIPER LES 20 KM DE PARIS

99.99 EUR30.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.