Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.VITALY DAMĂ 2003 BLUMARIN -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Este un pantof de antrenament ușor cu o amortizare bună.Destinat pentru alergătorii mai grei, cu o amprentă neutră care se inițiază în running.Niciodată nu vei putea uita pantoful cu care ai alergat primii kilometri.
Croiul este confecționat din nailon respirabil și micro PU.Branțul este de EVA netedă, palma este de EVA natural de 2mm cusută la tăietură, talpa intermediară este din filon dintr-o singură piesă, secționat pentru a facilita adaptarea la teren iar talpa este din cauciuc cu abraziune DIN -90.

Produse similare

Nou

R.STORM VIPER 2023

70.00 EUR
Nou

R.STORM VIPER LADY 921

70.00 EUR

Cel mai văzut

VIPER LES 20 KM DE PARIS

99.99 EUR30.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.