Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.VITALY BĂRBAȚI 2004 ROYAL-BLEUMARIN -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Este o gheată de antrenament mediu cu o amortizare bună.Destinată pentru alergători cu greutate mare,fiecare pas neutru început la running.
.Gheată cu DROP:10.Greutate:287 gr.
Tăietură confecționată din nailon transpirabil și micro PU are integrat sistem de ventilare VTS care favorizează transpirația și intratea și ieșirea aerului.
Branțul de EVA netedă, palma confecționată din EVA natural cusută pe taietură prin sistemul GLOVE SYSTEM prin care ambele piese sunt cusute în mod simplu și fără cusăruri ieșite, care păstrează liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa intermediară de filon dintr-o singura piesă , tăiat pentrua favoriza adaptarea sa pe teren.Talpa confecționată din cauciuc de înaltă calitate, se complementează cu sistemul FLEXO, anumite linii de flexie situate în mod ergometric pe talpă pentru a obține o mai bună tranziție de la călcâi la picior cu fiecare pas.

Produse similare

Nou

R.STORM VIPER MEN 2009

70.00 EUR
Nou

R.STORM VIPER MEN 2031

70.00 EUR
Nou

R.STORM VIPER 921

80.01 EUR
Nou

R.STORM VIPER 926

85.00 EUR

Cel mai văzut


Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.