Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.VITALY BĂRBAȚI 2001 NEGRU-ALB -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

încălțăminte de antrenament mediu cu bună amorizare.Destinate alergătorilor de greutate mare, cu pășire neutră care se inițiază în running.
Pantof cu DROP: 10. Greutate: 287 gr.
Croi confecționat din nailon transpirabil și micro PU are intergrat sistemul de ventilare VTS care favorizează transpirația și intrarea și ieșirea aerului.
Branțul de EVA netedă, glenc confecționat din EVA natural cusută pe lateral prin sistemul GLOVE SYSTEM prin care ambele piese sunt cusute de mod plan și fără cusături ieșite, ceea ce menține liniile rotunde ale piciorului.
Talpa intermediară de filon dintr-o singură piesă , secționat pentru a favoriza adaptarea la teren.Talpa confecționată din cauciun de calitate înaltă, se complementează cu sistemul FLEXO, unele linii de felxiune situate de mod ergonomic pe talpă pentru a oferi o mai mare tranziție de la călcâi la vârf cu fiecare pas.

 

Produse similare

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

R.HISPALIS MEN 2003

80.01 EUR

Cel mai văzut

Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.