Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.VICTORY MEN 701 GRI -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2015.svgBlow Up /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+

Este un pantof sport de antrenament mediu, cu amortizare foarte bună. Destinat alergătorilor cu greutate medie. Model caracterizat prin greutatea redusă. Tu depui efortul, iar ei au grijă de picioarele tale.
Pantofi sport cu DROP 10. Greutate 286 g Pronație normală.
Partea superioară este fabricată din nylon transpirabil și micro PU. Prezintă sistemul de ventilație VTS care permite evacuarea transpirației și intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte. Partea superioară include și sistemul SPORTECH, prin care s-a injectat cauciuc pentru a evita cusăturile și utilizarea altor materiale rigide. Sistemul asigură suplețe, comoditate, capacitate de flexare mai mare și o potrivire mai bună la forma piciorului. Grosimea este variabilă, în funcție de necesitățile de protecție și de rezistență ale fiecărei zone. Fără cusături în interior, pentru a favoriza potrivirea perfectă la forma piciorului (sistemul 360), modelul este foarte comod și ușor. Partea superioară dispune de ranforsări, pentru sporirea rezistenței, și de contraforturi în taloane, care asigură protecție mai mare și comoditate, datorită calapodului cu forme mai ergonomice (sistemul FIX COUNTER).
Branțurile sunt fabricate din EVA termoformat, care se adaptează perfect la forma piciorului și contribuie la amortizare, absorbind astfel impactul pașilor. Lamele din EVA natural, cusute pe partea superioară a pantofului.
Talpă intermediară dublă din phylon cu două densități, pentru optimizarea amortizării și pentru stabilizarea mersului. Modelul Victory include tehnologia BLOW UP, care favorizează forța de propulsare a pasului și îmbunătățește amortizarea, datorită structurii interne sub formă de bule.
Talpă de cauciuc îmbunătățită cu tehnologia FLEXO, linii de flexare dispuse ergonomic în talpă, pentru a oferi cea mai bună tranziție la fiecare pas de la talon la bombeu. La talon, permite doar flexarea tălpii, ceea ce se traduce prin susținere mai bună și mers mai natural și mai flexibil.

Produse similare

Nou

R.STORM VIPER MEN 2031

70.00 EUR
Nou

R.STORM VIPER MEN 2009

70.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2007

70.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.