Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.VICTORY BĂRBAŢI 904 ROYAL -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Este un pantof sport de antrenament mediu, cu amortizare bună. Destinați alergătorilor cu greutate medie, cu pronație exagerată. Articol de îmbrăcăminte foarte ușor.

Greutate medie. DROP 10.

Partea superioară este fabricată din nylon transpirabil și micro PU. Sistem 360 pentru îmbinarea tălpii și a părții superioare, care facilitează distribuția naturală a greutății în timpul mersului. Contrafort în talon, care asigură protecție mai mare și comoditate, datorită noii forme a calapodului, mai ergonomică. Cu sistem de ventilație, care permite intrarea și ieșirea aerului, menținând temperatura piciorului constantă. Model fabricat cu tehnologia JOMA SPORTECH, sistem cu cauciuc injectat, prin care se evită cusăturile și alte materiale rigide. Se creează astfel o structură mai comodă, cu o capacitate de flexare mai mare și o potrivire mai bună la forma piciorului. Grosimea este variabilă, în funcție de necesitățile de protecție și de rezistență ale fiecărei zone a părții superioare. Lamelele și branțurile sunt fabricate din EVA termoformat și natural, care contribuie la amortizare, absorbind impactul pasului și recuperându-și forma în acest mod cu mai mare ușurință în timpul tranzițiilor.

Talpă intermediară din phylon cu două densități, pentru optimizarea amortizării și pentru stabilizarea mersului. Model realizat cu ajutorul tehnologiei BLOW UP, care este un material JOMA exclusiv, de înaltă calitate, care asigură mai multă amortizare și favorizează impulsul. Talpă din phylon.

Produse similare

Nou

R.STORM VIPER MEN 2031

70.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.