Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.VICTORY BĂRBAȚI 901 NEGRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Un adidas de antrenament mediu și o amortizare excelentă. confecționat pentru alergătorii cu greutate medie, care caută lejeritate în cursă. Ai grijă de efort și ea de picioare.
Încălțăminte cu DROP 10. Greutate 290 gr.Banda de rulare neutră
Croi din nailon respirabil și micro PU. Incorporează un sistem de ventilație VTS care favorizează transpirația și intrarea și ieșirea aerului.Cusut pe interior pentru a favoriza ajustarea totală a piciorului, sistem 360, pentru a o face mai lejeră și mai comodă.
Branțul fabricat din EVA termoconformată care se adaptează perfect la picior,ajutând la amortizarea pantofului,absorbând așa impactul piciorului.Branțul de EVA natural de 2mm cusută de croi.
Talpa intermediară dublă din filon de înaltă calitate și stabilizarea pasului.Incorporează sistemul FULL DUAL PULSOR de dublu filon cu diferite densității pentru a optimiza amortizarea.Pentru o densitate mai se constituie mai mare stabilitate în timp la mai mare densitate mai mare lejeritate.Această tehnologie aportă alergătorului feliune și mai mare aborbție a pasului.Sistemul C2S (Cell Cushion System), piese de interior cu un sistem de celule performații ce permite o mai mare rapiditate de forma.În piesa se extinde cu facilitate cu amortizare și favorizează impulsul sportivului.
Talpa cauciucului complementată cu sistem DURABILITY care proporționează o talpei o mai mare durabilitate datorită cauciucului de înaltă rezistență care întărzie uzura prin abraziune prelunind viata utilă a pantofului.Incorporează sistemul FLEXO, linii de flexie situate de maneră ergonomică a talpei pentru a oferi o mai mare tranzație a călcâiului de la vîrf în fiecare pas.

Produse similare

Nou

R.STORM VIPER MEN 2009

70.00 EUR
Nou

R.STORM VIPER MEN 2031

70.00 EUR
Nou

R.STORM VIPER 921

80.01 EUR
Nou

R.STORM VIPER 926

85.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.