Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.VICTORY BĂRBAȚI 2015 VERDE -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2015.svgBlow Up /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+

Este o gheată de antrenament mediu cu o amortizare bună.Destinată pentru alergători cu greutate medie.Se caracterizează prin lejeritatea sa.Tu te ocupi de efort și ea de picioarele tale.
Adidas cu DROP 10.Greutate 286 gr.Pas neutru.
Tăietura confecționată din nailon transpirabil și micro PU.Incorporează sistem de ventilare VTS ce favorizează transpirarea la intrarea și la ieșirea aerului.Tăietura se complementează cu sistemul SPORTECH prin care se injectează cauciuc pe tăietură pentru a evita cusăturile și alte materiale rigide în partea superioară a adidasului.Aportă lejeritate,comoditate,capacitate mai mare de flexiune și o ajustare mai bună.El grosier este variabil în fucție de nevoile de protecție și rezistență în fiecare zonă.Cusut fără cusături interioare pentru a favoriza ajustarea totală a piciorului,sistem 360, penru a o face mult mai lejeră și mai comodă.Tăietura se complementează cu consolidatoare pentru a mări rezistența călcâiului care aportă o protecție și comoditate mai mare datorită formei piciorului cu forme mai ergonomince,sistemul FIX COUNTER.
Branțul confecționat din EVA termoconformată se adaptează perfect la picior, ajutând la amportizarea încălțămintei absorbând așa impactul pasului.Palma de EVA natural cusută la tăietura.
Talpa intermediară dublă de filon de mică și mare densitate pentru a optimiza amortizarea și stabiliza pasul.Modelul Victory incorporează tehnologia BLOW UP ce favorizează pasul și imbunătățește amortizarea datorită construcției sale interioare în formă de bule.
Talpă de cauciuc cu tehnologia FLEXO, linii de flexion situate în mid ergonomic pe talpă pentru a oferi o mai bună traziție a călcâiului până la vărf.Călcâiul perimite doar flexiunea talpei, ceea ce aportă o susținere mai mare și o pășire mai naturală și mai flexibilă.

Produse similare

Nou

R.STORM VIPER MEN 2009

70.00 EUR
Nou

R.STORM VIPER MEN 2031

70.00 EUR
Nou

R.STORM VIPER 921

80.01 EUR
Nou

R.STORM VIPER 926

85.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.