Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.TITANIUM LADY 705 TURCOAZ -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2008.svgC2S (Cell Cushion System) /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+

Model neutru, potrivit pentru alergătorii cu greutate medie-mare, care fac antrenamente exigente. Adaptat la modul în care calci și la exigențele tale.
Pantofi sport cu DROP 8. Greutate 252 g
Partea superioară este fabricată din nylon, micro PU și TPU lateral pentru reducerea greutății și pentru eliminarea cusăturilor. Modelul este prevăzut cu sistem VTS de ventilație care permite evacuarea transpirației și intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte.
Branțurile sunt fabricate din EVA termoformat, care se adaptează perfect la forma piciorului și contribuie la amortizare, absorbind astfel impactul pașilor. Lamelele sunt fabricate din EVA natural cusut de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, astfel încât elementele au cusături plane, care nu ies în evidență, menținându-se liniile rotunjite ale piciorului.
Talpă intermediară alcătuită din două elemente din phylon: unul destul de secționat și ușor dur, lipit de talpă pentru amortizare, și altul lipit de partea superioară, mai moale, pentru menținerea unei senzații de confort pe toată suprafața tălpii. Include sistemul C2S (Cell Cushion System), un element interior cu un sistem de celule perforate, care asigură o amortizare mai bună și revenirea mai rapidă la forma inițială. Când piciorul apasă pe sol, elementul se dilată, facilitând amortizarea și favorizând forța de propulsie pentru sportiv.
Talpa este fabricată cu tehnologia REBOUND, care permite obținerea unui impuls mai puternic și mai rapid, datorită amplificării forței de ricoșare. Alergarea mai eficientă și mai energică vă va ajuta să obțineți performanțe mai bune. Talpa include sistemul DURABILITY, care asigură o durabilitate mai mare, datorită cauciucului de înaltă rezistență, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Aceasta este completată cu sistemul FLEXO, care constă în linii de flexiune dispuse ergonomic pe talpă, pentru cea mai bună tranziție de la talon la vârf în orice punct al pasului. La talon, permite doar flexarea tălpii, ceea ce se traduce prin susținere mai bună și mers mai natural și mai flexibil.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

C.ZEN MEN 2020

36.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.