Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.TITANIUM BĂRBAȚI 901 NEGRU-ALBASTRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2006.svgFull Dual Pulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2008.svgC2S (Cell Cushion System) /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Gheata Titan este potrivită pentru alergătorii cu greutate medie, începând de la 75 kg la antrenament zilnic. Principalele sale caracteristici sunt stabilitatea, amortizarea și prinderea. Banda de rulare neutră, pentru cursele de la 4 minute / km. Croiala părții din față este proiectată cu piese fără sudură, astfel încât în ​​pliere nu există posibilitatea de a freca pe interiorul pantofului, desenul interior al filon este testat pentru a efectua sute de km fără a pierde în niciun moment. Întreaga densitate și, prin urmare, amortizarea din interior, o palmă EVA întărește amortizarea făcând un compus unic cu partea tăiată. Talpa este compusă din două bucăți de filon, una albă mai puțin densă, care se amortizează din spate în față și o parte mai dură în spate care stabilizează banda de rulare. Există două tipuri de cauciuc, unul în spate, care este mai greu pentru aterizare și cel mai moale în față, care oferă mai mult confort, are, de asemenea, linii flexibile în față care fac ca pantoful să se îndoaie în mod regulat. Pe partea din față a cauciucului avem câteva crampoane de fier care sunt concepute pentru a crea mai multă amortizare. Este o gheată de antrenament cu o greutate de 270 de grame în dimensiunea 41 care îl face un pantof cu adevărat ușor.

Produse similare

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

R.HISPALIS MEN 2003

80.01 EUR

R.HISPALIS BĂRBAȚI 2004 ALBASTRU SANTA POLA

80.01 EUR

Cel mai văzut

Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.