Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.SUPER CRUCE 904 ROYAL-NEGRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2006.svgFull Dual Pulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2008.svgC2S (Cell Cushion System) /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Model neutru de formare pentru alergători caută amortizare și luminozitate în pantofii lor. Nu știi de ce teren vei fugi, dar știi că vrei să mergi repede.
Shoe cu DROP 10. Greutate 363 gr. Pentru alergători de mare greutate.
Tăietura este confectionata din nailon personalizat și TPU laterale pentru a da luminozitate la tăiate și contrafort externe pentru a evita deformări. Cusute de interior perfect pentru a favoriza potrivire generală a piciorului, 360 sistem, făcându-l un model foarte ușor și foarte confortabil. Tăietura este completată de întăriri pentru a-și crește puterea, o măcelar pe călcâiul care asigură o protecție sporită și confort datorită ultimului cu forme mai ergonomice, sistem EXO COUNTER. Modelul super-Cross încorporează sistemul SPORTECH prin care cauciucul este injectat în tăietură pentru a evita cusăturile și alte materiale rigide pe partea de sus a pantofului. Oferă luminozitate, confort, capacitatea de îndoire mai mare și se potrivesc mai bine la picior. Grosimea este variabilă în funcție de nevoile de protecție și rezistență ale fiecărei zone. VTS sistem de ventilație care permite transpirație și admisie a aerului și priză în pantof.
Insole compus din EVA pre-turnate pentru a se potrivi perfect de potrivire a piciorului, ajutând la amortionarea pantof absorbind impactul benzii de rulare. Palmier naturale EVA cusut la tăiere folosind tehnologia GLOVE sistem prin care ambele piese sunt cusute plat și fără cusături restante, care menține liniile rotunjite ale piciorului.
Midsole este caracterizat prin sistemul FULL DUAL Dublu-Phylon PULSOR cu densități diferite pentru a optimiza amortizare. Densitatea mai mare duce la o mai mare stabilitate, în timp ce lumină densitate mai mică. Această tehnologie oferă alergător Flex și o mai bună absorbție în benzii de rulare. Acesta încorporează C2S (Cell perna System), piesa interioara cu un sistem de celule perforate, care permite o mai bună amortizare și recuperarea mai rapidă a formei. În pasul pas, piesa se extinde facilitând amortizare și favorizând impulsul atletului.
talpa este confectionat din Phylon +, un material foarte rezistent cu rezistenta inalta la uzura in zona de aterizare, completat cu sistemul DURABILITATE care oferă talpa cu o durabilitate mai mare datorită cauciucului de înaltă rezistență care întârzie uzura abraziunii, extinzând astfel durata de viață a pantofului. Unica încorporează tehnologia REBOUND, care permite un impuls mai mare și mai rapid, datorită creșterii în rebound. Un pas mai eficient și energic, care va face cariera ta evolua. Acesta încorporează sistemul FLEXO, plasate ergonomic linii de îndoire pe talpa de a oferi cea mai bună tranziție de la toc până la picioare pe fiecare pas. La călcâi se permite doar flexie a talpa, care oferă un sprijin mai bun și un benzii de rulare mai naturale și flexibile. Talpa este completată de tehnologia STABILIS, o bucată de TPU situată în partea cea mai îngustă a talpa pentru a evita viraje inadecvate între partea din față și din spate a piciorului, obținând astfel o mai mare stabilitate.

Produse similare

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR

R.SUPER CROSS 2006

90.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.