Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.SUPER CROSS 903 -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2006.svgFull Dual Pulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2008.svgC2S (Cell Cushion System) /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Model de antrenament neutru pentru alergătorii care caută amortizare și lejeritate la pantofi.Nu ști pe ce teren vei alerga, dar ști că vrei să mergi repede.
Pantof cu DROP 10. Greutate 363 gr. Pentru alergătorii cu greutate mare.
Croiul este confecționat din nailon personalizat și TPU lateral pentru a oferi un contrafort extern pentru a evita deformări.Cusute fără cusături interioare pentru a favoriza ajustarea toatală a piciorului, sistemul 360 convertindul intr-un model foarte lejer și confortabil.Croiul se complementează cu un efort pentru a augmenta protecșia mai mare și comoditate datorită formei cu forma mai ergonomice, sistem EXO COUNTER.Modelul Super-Cross incorporează sistemul SPORTECH COUNTER.Modelul Super-Cross incorporează sistemul SPORTECH prin care se injectează cauciuc la croi pentru a evita cusăturile și alte materiale rigide în partea superioară a pantofului.Aportă lejeritate , comoditate, mai mare capacitate de indoire și mai mare ajustare pe picior.Grosimea este variabilă, în funcție de necesitățiile de protecție și rezitență în fiecare zonă.Sistemul de ventilație VTS care permite transpirația și intrarea și ieșirea aerului în pantof.
Branțul compus de EVA premodelată pentru ajustare perfecta la forma piciorului, ajutând la amortizarea pantofului absorbând așa impactul pasului.Rbranșul este EVA natural cusută la croi prin tehnologia GLOVE SYSTEM prin ambelel piese se cos în mod plan și fără cusături ieșite,ceea ce menține liniile rotunde ale piciorului.
Talpa intermediară se caracterizează prin sistemul FULL DUAL PULSOR de dublu filon cu diferente desități pentru a optimiza amortizarea.Pentru o mai mare densitate se obține mai mare stabilitate,în timp pentru mai mare densitate mai mare lejeritate.Această tehnologie aportă alergătorilor flexiune și mai mare absorbție a pasului.Include sistem C2S (Cell Cushion System),piesa de interio cu un sistem de celule perforate ce permite o mai mare amortizareși o mai mare rapiditate în recuperare a formei.În mers piesa se extinde ușor la amortizare și favorizează inpulsus sportivului.
Talpa este fabricată din filon , un material rezistent și cu mare rezistență la uzură în zona de aterizare, completând cu un sistem DURABILITY care proporționa talpei o mai mare durabilitate datorită cauciucului de înaltă rezistență care întărzie uzura prin abraziune prelungind așa durata de viața a pantofului.Talpa include tehnologie REBOUND ce permite un impuls mai mare și mai repede, datorită creșteri reculului. Un pas mai eficient și energic, care va face evoluția carierei. Incorporează sistemul FLEXO, linii de flexie situate ergonomic în talpă pentru a oferi cea mai bună tranziție de la călcâie la vârf în fiecare pas. Călcâiul permite doar flexarea tălpii, ceea ce oferă un suport mai bun și o pășire mai naturală și mai flexibilă.Talpa este completată cu tehnologia STABILIS, o piesă de TPU situată în poartea cea mai îngustă a talpei pentru a evita rotiri neportrivite intre partea din față și partea din spate a piciorului, obținând o mai mare stabilitate.

Produse similare

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR

R.SUPER CROSS 2006

90.00 EUR

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

Cel mai văzut

R.HISPALIS MEN 2003

80.01 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

R.HISPALIS BĂRBAȚI 2004 ALBASTRU SANTA POLA

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.