Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.SUPER CROSS 2006 -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2006.svgFull Dual Pulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Model de antrenament neutru pentru alergători care caută amortizare și lejeritate în pantofii lor.Nu ști pe ce terenuri vei alerga,dar ști că vrei să mergi repede.
Pantof cu DROP 10.Greutatea 363 gr.Pentru alergători de greutate mare.
Croiul este confecționat din nailon personalizat și TPU lateral pentru a oferi lejeritate a croiului și întăritor extern pentru a evita deformații.Cusut fără cusături interioare pentru a favoriza ajustarea totală a piciorului, sistem 360, convertindu-l într-un model mai lejer și mai comod.Croiul se complementează cu întăritori pentru a crește rezistenta, un întăritor la călcâi care aportă mai mare protecție și comoditate datorită calapodului cu forma mai ergonomică, sistem EXO COUNTER.Modelul Super-Cross incorporează sistemul SPORTECH pentru a injecta cauciuc la croi pentru a evita cusături și alte materiale rigide în partea superioară a pantofului.Aportă lejeritate, comoditate, mai mare capacitate de flexibilitate și mai mare ajustare a piciorului.Grosimea este variabilă în funcție de necesități de protecție și rezistența în fiecare zonă.Sistemul de ventilare VTS permite transpirația și intrarea și ieșirea aerului din pantof.
Branțul compus din EVA premodemat pentru ajustre la perfecțiune la forma piciorului , ajutând la amortizarea a pantofului absorbând impactul pasului.Glencul de EVA natural cusută la croi prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM prin care ambele piese sunt cusute în mod plan și fără cusături ieșite, ceea ce menține liniile rotunde ale piciorului.
Talpa intermediară se caracterizează prin sistemul FULL DUAL PULSOR de dublu filon cu diferite densități prin optimizarea amortizării.La o mai mare densitate se obține mai mare stabilitate,în timp ce o mai mică densitate mai mare lejeritate.Această tehhnologie aportă alergătorilor flexibilitate și o mai mare absorbție a pasului.Incorporează sistem C2S(Cell Cushion Sysyem), piesa de interior cu un sistem de celule perforate care permit o mai mare amortizare și o mai mare rapiditate în recuperarea formei. La călcat piesa se extinde facilitând amortizarea și favorizează impulsul sportivului.
talpa este confecționată din filon , un material foarte rezistent și cu o mare rezistentă la uzură în zona de aterizare, complementat cu sistemul DURABILITY care proporționează talpei cu o mai mare durabilitate datorită cauciucului de mare rezistență care întârzie uzura prin abraziune prelungind viața utilă a pantofului.Talpa incorporează tehnologia REBOUND care permite un impuls mai mare și mai rapid, datoriră măririi de recul. Un pas mai eficient și mai energic pentru a obține o evoluție a cursei.Incorporează sistem FLEXO, unele linii de flexiune situate în mod ergonomic a talpei pentru a oferi o mai mare tranziție de la călcâi la vârf cu fiecare pas.Călcâiul permite doar flexiunea talpei, ceea ce aportă o mai mare prindere și un pas mai natural și flexibil.Talpa se complementează cu tehnologia STABILIS o piesă de TPU situată în partea mai strâmtă pentru a evita rotiri inadecvate între partea din spate și partea din față a piciorului, obținând așa o mai mare stabilitate.< /p>


Produse similare

Nou

R.STORM VIPER 921

80.01 EUR
Nou

R.STORM VIPER 926

85.00 EUR
Nou

R.STORM VIPER 2023

80.01 EUR

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.