Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.STORM VIPER DAMĂ 2007 CORAL -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Încâlțăminte avanguadistă, dotată cu o excelentă amortizare pentru alergători de greutate medie-înaltă care caută lejeritate,un impuls extra cu fiecare pas și un desen evidențiat datorită Rebound de Joma.
Pantof cu DROP 10.Greutate 253 gr.
Croiul este fabricat din nailon și TPU care aportă rezistență și lejeritate.Montajul cu talpa se realizează prin intermediul sistemul 360 care facilitează distribuirea naturală a pasului.Fabricată cu tehnologia JOMA SPORTECH, sistem de cauciuc injectat care evită cusăturile și alte materiale rigide, creând o structură mai comodă, cu mai mare capacitate de flexiune și mai mare ajustare a piciorului.Include sistem de ventilare VTS care permite intrarea și ieșirea de aer în pantof menținând temperatura piciorului.Întăritor care aportă o mai mare protecție și comoditate la călcâi datorită formei mai ergonomice , sistemul FIX COUNTER.
Branțul este fabricat din EVA premodelată ajustată la forma piciorului și antibacteriană.Palma este de EVA naturală de 2mm cusută de croi, prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM o metodă de cusătură plană, aportând mai mare comoditate și reducând greutatea.Tehnologia EVA contribuie la amortizarea pantofului absorbând impactul pasului.
Talpa intermediară desenată cu un sistem de amortizare compusă print-o piesă cu gel care absoarbe impactul pasului și favorizează impulsul,sistemului REBOUND două piese de filon , prima este o bază care stabilizează pasul și proporționează amortizarea și alta care se divide în secțiuni care ajustează pasul de la aterizare până la implementare provocând o tranziție perfectă.
Talpa este confecționată din cauciuc de înaltă calitate, integrează sistem FLEXO pentru a îmbunătății tranziția de la câlcăi la vârf cu fiecare pas.Tehnologia STABILIS integrată într-o înfocare pentru a reduce mișcarile călcâiului și a vârfului astfel că torsiunea și flexionarea aportă o mai mare stabilitate.Acest model are de asemene integrată o piesă triunghiulară centrală care evită deformarea prin exces de amortizare. Incorporează sistemul PULSOR care absoarbe impactul pasului și favorizează impulsul.< /p>


Produse similare

R.STORM VIPER DAMĂ 2003 BLEUMARIN

80.01 EUR

R.STORM VIPER DAMĂ 2004 ALBASTRU SANTA POLA

80.01 EUR

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.