Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.STORM VIPER 907 -

Solicitare primită corect.
ANTRENEAZĂ-ȚI LIBERTATEA
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
20190516115651.R.VIPEW-907.jpg
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Pantofi de avangardă, echipat cu o amortizare excelentă pentru alergătorii cu o greutate mai mică de 80 de kilograme, pentru antrenamente de 1 până la 7 zile și care caută lejeritate, un plus în amprenta lor și un design inovator datorită tehnologiei Joma's Rebound. < br /> pantof cu DROP 10. Greutate 320 g. Banda de rulare neutră
Croiala este realizata din nailon si TPU care ofera rezistenta si lejeritate. Montarea cu talpa se realizează prin sistemul 360 care facilitează distribuția naturală a greutății pe banda de rulare. confecționat cu tehnologia JOMA SPORTECH, sistem de cauciuc injectat care evită cusăturile și alte materiale rigide, creând o structură mai confortabilă, cu o capacitate flexibilă mai mare și mai potrivită la picior. Include un sistem de ventilație VTS care permite intrarea și ieșirea aerului în încălțăminte, menținând totodată temperatura piciorului. Buttress care oferă protecție și confort mai mare călcâiului, datorită formei sale noi, cu forme mai ergonomice, sistemul FIX COUNTER.
Talpă din EVA preformată + ajustată la ultimul picior și antibacterian. EVA natural + palmă de 2 mm cusută pe tăietură, folosind tehnologia GLOVE SYSTEM o metodă de cusut plană, fără cusături proeminente pentru a menține liniile rotunjite ale piciorului, oferind un confort mai mare și reducând greutatea. Tehnologia EVA + contribuie la amortizarea pantofului prin absorbția impactului benzii de rulare.
Talpa interioară proiectată cu un sistem de amortizare compus dintr-o bucată de gel care absoarbe impactul benzii de rulare și promovează impulsul, sistemul REBOUND din două piese filon, mai întâi o bază care stabilizează calea de rulare și asigură amortizarea și alta împărțită în secțiuni care ajustează banda de rulare de la aterizare până la decolare provocând o tranziție perfectă.
Talpa este confecționată din cauciuc de înaltă calitate, integrează sistemul FLEXO pentru o tranziție mai bună de la călcâie la vârf în fiecare pas. Tehnologia STABILIS integrată în abordarea de reducere a mișcărilor de călcâie și deget de la picioare, evitând astfel torsiunea și flexia care asigură o stabilitate mai mare. Acest model include și o piesă triunghiulară centrală care previne deformarea din cauza amortizării excesive.

Produse similare

1 model
MOVISTAR MEDIO MARATON MADRID SUPER CROSS 99.99 EUR  
1 model
MOVISTAR MEDIO MARATON MADRID STORM VIPER HOMBRE 99.99 EUR  
1 model
VIPER BENIDORMHALF 99.99 EUR  
1 model
VIPER IBIZA BĂRBAT MARATHON SANTA EULARIA DES RIU 99.99 EUR  

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.