Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.STORM VIPER 804 ALBASTRU REGAL -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2001.svgPulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Pantof sport de avangardă, cu amortizare excelentă, pentru alergători cu greutate medie-mare, care au nevoie de încălțăminte ușoară, ce oferă un impuls suplimentar și un design inovator, datorită tehnologiei Rebound de la Joma.
Pantofi sport cu DROP 10. Greutate: 307 g Pentru alergătorii cu greutate medie-mare. Pronație neutră.
Partea superioară este fabricată din nylon PU și din TPU pentru greutate scăzută și rezistență. Îmbinarea cu talpa este realizată prin intermediul sistemului 360, care facilitează distribuția naturală a greutății în timpul alergării. Model fabricat cu tehnologia JOMA SPORTECH, sistem cu cauciuc injectat, prin care se evită cusăturile și alte materiale rigide, creând o structură mai comodă, cu capacitate de flexare mai mare și potrivire mai bună la forma piciorului. Include sistemul de ventilare VTS, care permite intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte, menținându-se temperatura piciorului. Contrafort care asigură mai multă protecție și comoditate în zona călcâiului, datorită noului calapod cu forme mai ergonomice (sistemul FIX COUNTER).
Branțurile antibacteriene sunt fabricate din EVA+ preformat și se adaptează la forma piciorului. Lamelele din EVA+ natural sunt cusute de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM. Aceasta este o metodă prin care cusăturile sunt plane și nu ies în evidență, pentru a se adapta liniilor rotunjite ale piciorului. Încălțămintea devine astfel mai comodă și mai ușoară. Tehnologia EVA+ contribuie la amortizare, încălțămintea absorbind impactul pașilor.
Talpă intermediară concepută cu un sistem de amortizare alcătuit dintr-un element din gel, care absoarbe impactul pașilor și favorizează forța de propulsare în timpul alergării. Aceasta este alcătuită din două elemente din phylon: primul, o bază care stabilizează mersul și asigură amortizarea, și al doilea, împărțit în secțiuni, influențează comportamentul încălțămintei de la aterizare la desprinderea de sol, pentru o tranziție perfectă.
Talpa este fabricată dintr-un material care permite amplificarea și grăbirea forței de propulsare (Joma REBOUND). Sistem FLEXO pentru o tranziție optimă de la călcâi la vârf la orice pas. Tehnologie STABILIS integrată în zona boltei plantare pentru reducerea mișcărilor talonului și bombeului, evitând astfel flexarea și răsucirea, și oferind mai multă stabilitate. Modelul include și un element triunghiular central, care contribuie la evitarea deformărilor din cauza excesului de amortizare. Prevăzut cu sistem PULSOR, care absoarbe impactul pașilor și favorizează impulsul.

Produse similare

6728 SPIKES CORAI-NEGRU

57.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.