Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.SPEED MEN 836 NEGRU-ROȘU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Este un pantof sport de antrenament mediu, cu amortizare bună. Destinat alergătorilor începători cu greutate medie. Nu vei uita niciodată pantofii sport cu care ai alergat primii kilometri.
Pantofi sport cu DROP 10. Greutate: 302 g Pronație neutră.
Partea superioară este fabricată din nylon transpirabil și micro PU. Include sistemul de ventilație VTS, care permite evacuarea transpirației și intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte.
Branțuri din EVA neted, pentru îmbunătățirea amortizării. Lamelele din EVA natural sunt cusute de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM. Astfel, cusăturile sunt plane și nu ies în evidență, pentru a se adapta liniilor rotunjite ale piciorului. Încălțămintea devine mai comodă și mai ușoară.
Talpă intermediară fabricată din phylon, dintr-un singur element secționat, pentru a favoriza adaptarea la teren.
Talpă fabricată din cauciuc cu tehnologia FLEXO, linii de flexare dispuse ergonomic în talpă, pentru a oferi cea mai bună tranziție la fiecare pas de la talon la vârf. La talon, permite doar flexarea tălpii, ceea ce se traduce prin susținere mai bună și mers mai natural și mai flexibil.

Produse similare

Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR

MOVISTAR MEDIO MARATON MADRID SUPER CROSS

99.99 EUR
Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

Cel mai văzut

R.HISPALIS MEN 2003

80.01 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

R.HISPALIS BĂRBAȚI 2004 ALBASTRU SANTA POLA

80.01 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.