Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.SPECIAL CROSS 601 NEGRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2006.svgFull Dual Pulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2008.svgC2S (Cell Cushion System) /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+

Model de antrenament neutru pentru persoane care au nevoie de amortizare și de încălțăminte ușoară.

Gândit pentru greutate ridicată. DROP 8

Partea superioară este fabricată din nylon, micro PU ușor și TPU lateral, pentru masă scăzută. Talon cu contrafort, cu un calapod mai ergonomic, pentru mai multă comoditate și pentru evitarea deformărilor. Design ușor al elementelor pentru a permite adaptarea nylonului ca o mănușă la forma piciorului. Ranforsat cu elemente din TPU pentru a asigura mai multă rezistență. Îmbinarea dintre talpă și partea superioară facilitează distribuția naturală a greutății în timpul mersului. Sistem JOMA SPORTECH, prin intermediul căruia se evită cusăturile și alte materiale rigide. Conceput pentru a crea o structură mai comodă, cu o capacitate de flexare mai mare și o potrivire mai bună la forma piciorului. Grosimea variază în funcție de necesitățile de protecție și de rezistență din fiecare zonă. Branțurile și lamelele sunt fabricate cu tehnologie EVA preformată și naturală, care contribuie la amortizare, absorbind impactul pașilor. În acest mod, încălțămintea își recuperează cu mai multă ușurință forma în faza de tranziție dintre pași.

Talpa intermediară este fabricată din două elemente de phylon, care cuprind toată talpa, din spate până în față

Produse similare

MOVISTAR MEDIO MARATON MADRID SUPER CROSS

99.99 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

R.SUPER CROSS 2006

90.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2003

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.