Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.HISPALIS MEN 711 FLUORESCENT -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2001.svgPulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2006.svgFull Dual Pulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2008.svgC2S (Cell Cushion System) /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+

Pantofii sport tehnici pentru alergare HISPALIS, reprezintă evoluția acestei game care se află pe piață de mai mulți ani și care a reușit să își mențină un public fidel. Sunt indicați alergătorilor cu greutate medie/mare, care fac antrenamente zilnice. Caracteristicile principale sunt stabilitatea și amortizarea. Greutatea acestora a scăzut față de modelele anterioare: 323 g. Pronație neutră. Pentru curse începând de la 4 minute/km. Parte superioară cu țesătură dublă. Cu deschideri mai mari în partea din față pentru a facilita ventilația și deschideri mai mici în spate pentru susținerea piciorului. Structura pantofului este alcătuită din elemente de microfibră ultraușoară. Toate elementele sunt orientate astfel încât să lase libere zonele de flexare ale încălțămintei. Branțurile își păstrează densitatea, indiferent de impacturile la care sunt supuse, revin la forma inițială și sunt antibacteriene, corectând transpirația piciorului. Sistemul FLEXO este format din fante de flexare în partea din față, până la elementul STABILIS din zona boltei plantare, care flexează treptat în timpul mersului, din partea centrală către vârf. Liniile de flexare ale talonului permit deformarea exclusivă a zonei unde apare cea mai mare presiune, independent de restul tălpii. Sistemul FLEXO face ca tranziția să fie lină și naturală în timpul mersului. Cauciuc DURABILIDAD cu densitate înaltă și rezistență la uzură. Amortizarea de care au nevoie alergătorii cu greutate ridicată se obține prin utilizarea unui element din gel, care formează sistemul PULSOR. Acesta se află pe axul tălpii și absoarbe primul impact, cel mai puternic. Sistemul STABILIS asigură stabilitate și previne flexarea pantofului în partea centrală în mod nenatural, flexare care poate duce la accidentări.

Produse similare

6728 SPIKES CORAI-NEGRU

57.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.