Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.HISPALIS MEN 704 ALBASTRU REGAL -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2001.svgPulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Model total reproiectat, destinat antrenamentelor intense și alergătorilor cu pronație neutră care caută amortizare excelentă.
Pantofi sport cu DROP 12. Greutate: 304 g.
Partea superioară este fabricată din nylon PU și din TPU în față pentru a reduce greutatea și pentru a elimina cusăturile. Modelul include sistemul 360 de grade pentru îmbunătățirea îmbinării dintre talpă și partea superioară, facilitând distribuția naturală a greutății în timpul mersului. Zona călcâiului este regândită pentru potrivire optimă și comoditate. Zona centrală este mai consistentă pentru evitarea deformărilor. Partea superioară este consolidată cu tehnologia JOMA SPORTECH, prin care s-a injectat cauciuc pentru a evita cusăturile și utilizarea altor materiale rigide. Sistemul asigură suplețe, comoditate, capacitate de flexare mai mare și o potrivire mai bună la forma piciorului. Grosimea este variabilă, în funcție de necesitățile de protecție și de rezistență ale fiecărei zone. Talonul include tehnologia FIX COUNTER, un contrafort care asigură mai multă protecție și comoditate în zona călcâiului, datorită ergonomiei noului calapod. Elementele externe sunt fabricate din microfibră cu rezistență mai mare, iar contrafortul din interior este din PVC și spumă. Partea superioară a noilor Hispalis prezintă sistemul de ventilație VTS, care favorizează evacuarea transpirației, intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte.
Branțurile sunt din EVA preformat care se adaptează la forma piciorului. Lamelele sunt fabricate din EVA natural cusut de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, astfel încât elementele au cusături plane, care nu ies în evidență, menținându-se liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa intermediară este alcătuită din două elemente de phylon. Unul este solidar cu partea superioară, cu densitate mai mare, stabilizând mersul. Cel lipit de talpă este ușor mai moale, pentru a spori amortizarea. Include un element din TPU dur pentru a preveni deformarea phylonului.
Talpa modelului Hispalis include tehnologia REBOUND, care oferă ricoșeul necesar pentru îmbunătățirea performanțelor de alergare și pentru scăderea efortului depus de sportiv. Este un material revoluționar, prin care se reduce greutatea tălpii, datorită combinației de diferite materiale inovatoare care amplifică forța de propulsare. Un material mai ușor și elastic care sporește comoditatea, rezistența, amortizarea, viteza și adaptabilitatea încălțămintei. Talpa include sistemul DURABILITY, care asigură o durabilitate mai mare, datorită cauciucului de înaltă rezistență, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Acesta este completat de sistemul FLEXO, care constă în linii de flexiune dispuse ergonomic pe talpă, pentru cea mai bună tranziție de la talon la vârf în orice punct al pasului. La talon, permite doar flexarea tălpii, ceea ce se traduce prin susținere mai bună și mers mai natural și mai flexibil. Talpa este îmbunătățită prin tehnologia STABILIS, un element din TPU situat în partea cea mai îngustă a tălpii, pentru a evita rotirile neadecvate dintre partea din față și cea din spate a piciorului, rezultând astfel o stabilitate mai mare. Sistemul PULSOR completează talpa, fiind un element din gel, care absoarbe impactul pasului și favorizează impulsul în timpul alergării.

Produse similare

MOVISTAR MEDIO MARATON MADRID SUPER CROSS

99.99 EUR
Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.