Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.HISPALIS MEN 2003 -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2001.svgPulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2006.svgFull Dual Pulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Model de antrenament neutru de înaltă performanță pentru persoanele care caută o amortizare excelentă. Destinată alergătorilor care cântăresc peste 70 de kilograme la antrenament timp de 1 până la 7 zile. Făcut să alerge acolo unde nimeni nu a pășit.
Încălțăminte cu DROP 12. Greutate 256 gr.
Tăiatul este confecționat din nailon personalizat și TPU sudat pentru a elimina greutatea și cusăturile. Acesta încorporează sistemul la 360 de grade pentru a îmbunătăți unirea dintre talpă și tăietură, facilitând distribuția naturală a greutății în banda de rulare. Zona călcâiului este mai consistentă pentru a îmbunătăți încadrarea și confortul, la fel și zona centrală pentru a evita deformările. Croiala este consolidată cu tehnologia JOMA SPORTECH, cauciuc injectat care previne cusăturile și alte materiale rigide în partea superioară a pantofului. Oferă ușurință, confort, flexibilitate mai mare și o mai bună potrivire la picior. Grosimea este variabilă în funcție de nevoile de protecție și rezistență ale fiecărei zone. Călcâiul încorporează tehnologia EXO COUNTER un contrafort extern care oferă o protecție mai mare și îmbunătățește stabilitatea pantofului. Și un sistem de ventilație VTS care permite aerul să treacă, menținând constantă temperatura piciorului.
Piciorul EVA pre-modelat care se potrivește formei piciorului. Palmă naturală EVA cusută pe tăietură cu ajutorul sistemului GLOVE SYSTEM, prin care ambele piese sunt cusute plane și fără cusături proeminente, care menține liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa interioară realizată cu sistemul dublu FULL DUAL PULSOR filon cu densități diferite pentru a optimiza amortizarea. Cu cât densitatea este mai mare, cu atât stabilitatea este mai mare, în timp ce densitatea este mai mică, cu atât mai ușoară este mai mare. Această tehnologie oferă flexorului alergătorului și o mai bună absorbție a benzii de rulare. include un sistem C2S (Cell Cushion System), o parte interioară cu un sistem de celule perforate care permite o amortizare mai bună și o recuperare mai rapidă a formei. În banda de rulare, piesa se extinde facilitând amortizarea și favorizând impulsul sportivului.

Talpa Hispalis încorporează un sistem de DURABILITATE care oferă tălpii o durabilitate mai mare datorită cauciucului de înaltă rezistență care prelungește la uzură. prin abraziune prelungind astfel viața pantofului. Este completat de sistemul FLEXO, linii de flexie situate ergonomic în talpă pentru a oferi cea mai bună tranziție de la călcâie la vârf în fiecare pas. În călcâi permite doar flexarea talpii, ceea ce oferă un suport mai bun și o amprentă mai naturală și mai flexibilă. Talpa este completată cu tehnologia STABILIS, o bucată de TPU situată în partea cea mai îngustă a tălpii pentru a evita întoarcerile necorespunzătoare între partea din față și cea din spate a piciorului, obținând astfel o stabilitate mai mare. Sistemul PULSOR completează talpa, fiind o bucată de gel care absoarbe impactul benzii de rulare și favorizează impulsul alergătorului.


Produse similare

Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2007

70.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2004

70.00 EUR
Nou

R.HISPALIS LADY 2041

70.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.