Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.HISPALIS LADY 2010 -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2001.svgPulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2006.svgFull Dual Pulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Model HISPALIS cu formă specifică pentru femei. Principala sa caracteristică este amortizarea la patru niveluri: Filon BLOW UP, sistemul GEL PULSOR, palma EVA C2S și branțul din spumă de înaltă calitate: model de antrenament neutru de înaltă performanță pentru persoanele care caută o amortizare excelentă. Destinată alergătorilor care cântăresc peste 70 de kilograme la antrenament timp de 1 până la 7 zile. Realizat pentru a rula acolo unde nimeni nu a pășit.
Pantof DROP 12. Greutate 256 gr.
Tăierea este confecționată din nailon personalizat și TPU întărit pentru a elimina greutatea și cusăturile. Acesta încorporează sistemul la 360 de grade pentru a îmbunătăți unirea între talpă și tăietură, facilitând distribuția naturală a greutății la pășire. Zona călcâiului este mai consistentă pentru a îmbunătăți încadrarea și confortul, la fel și zona centrală pentru a evita deformările. Croiul este consolidat cu tehnologia JOMA SPORTECH, cauciuc injectat care previne cusăturile și alte materiale rigide în partea superioară a pantofului.Grosimea este variabilă în funcție de nevoile de protecție și rezistență ale fiecărei zone. Calcaiul încorporează tehnologia EXO COUNTER un contrafort extern care oferă o protecție mai mare și îmbunătățește stabilitatea pantofului. Și un sistem de ventilație VTS care permite trecerea aerului, menținând temperatura constantă a piciorului.
Branțul de EVA preformat care se potrivește cu forma piciorului. Palmă naturală EVA cusută pe croi cu ajutorul sistemului GLOVE SYSTEM, prin care ambele piese sunt cusute plane și fără cusături proeminente, care menține liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa interioară realizată cu sistemul dublu FULL DUAL PULSOR Filon cu densități diferite pentru a optimiza amortizarea. Cu cât densitatea este mai mare, cu atât stabilitatea este mai mare, în timp ce densitatea este mai mică, cu atât este mai mare ușurința. Această tehnologie oferă flexorului alergătorului și o mai bună absorbție a pasului. Incorporează un sistem C2S (Cell Cushion System), o parte interioară cu un sistem de celule perforate care permite o mai bună amortizare și o recuperare mai rapidă a formei.În pas piesa se extinde extinde facilitând amortizarea și favorizând impulsul sportivului.

Talpa Hispalis încorporează un sistem de DURABILITY care oferă tălpii o durabilitate mai mare datorită cauciucului de înaltă rezistență care întârzie uzura prin abraziune prelungind astfel viața utilă a pantofului.Se complementează cu un sistem FLEXO,linii de flexie situate ergonomic în talpă pentru a oferi cea mai bună tranziție de la călcâie la vârf în fiecare pas. Călcâiul permite doar flexarea talpii, ceea ce oferă un suport mai bun și o prindere mai naturală și mai flexibilă. Talpa este completată cu tehnologia STABILIS, o bucată de TPU situată în partea cea mai îngustă a tălpi pentru a evita rotirilor necorespunzătoare între partea din față și cea din spate a piciorului, obținând astfel o stabilitate mai mare. Sistemul PULSOR completează talpa, fiind o piesă de gel care absoarbe impactul pasului și favorizează impulsul alergătorului.


Produse similare

R.HISPALIS MEN 2003

80.01 EUR

R.HISPALIS BĂRBAȚI 2004 ALBASTRU SANTA POLA

80.01 EUR

Cel mai văzut

VIPER LES 20 KM DE PARIS

99.99 EUR30.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.