Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.HISPALIS BARBATI 901 NEGRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2001.svgPulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2006.svgFull Dual Pulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2008.svgC2S (Cell Cushion System) /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Model de antrenament neutru de înaltă performanță pentru persoanele care caută o amortizare excelentă. Destinat alergătorilor care cântăresc mai mult de 70 kilograme în scanări de formare de 1 până la 7 zile. Făcut pentru a rula în cazul în care nimeni nu a călcat.
Shoe cu DROP 12. Greutate 310 gr.
Tăietura este confectionata din nailon personalizat și TPU sudate pentru a elimina greutatea și cusături. Acesta încorporează sistemul 360 de grade pentru a îmbunătăți Uniunea între unic și tăiate, facilitând distribuția naturală a greutății în banda de rulare. Zona călcâiului este mai consistentă pentru a îmbunătăți potriviți și confort, așa este zona centrală pentru a preveni deformarea. Tăietura este întărită cu tehnologia JOMA SPORTECH, cauciuc injectat care previne cusături și alte materiale rigide pe partea de sus a pantofului. Oferă luminozitate, confort, capacitatea de îndoire mai mare și se potrivesc mai bine la picior. Grosimea este variabilă în funcție de nevoile de protecție și rezistență ale fiecărei zone. Toc încorporează tehnologia EXO COUNTER o contrafort exterior, care oferă o mai mare protecție și îmbunătățește stabilitatea în pantof. Și sistemul de ventilație VTS care permite trecerea aerului, menținerea temperaturii constante a piciorului.
Sablon EVA pre-turnate, care se adaptează la talpa piciorului. Palmier naturale EVA cusut la tăiere folosind sistemul de MĂNUȘI sistem prin care ambele părți sunt cusute plat și fără cusături proeminente, care păstrează liniile rotunjite ale piciorului.
midsole fabricate cu sistemul dublu PULSOR DUAL Pulse filon cu densități diferite pentru a optimiza amortioning. Densitatea mai mare duce la o mai mare stabilitate, în timp ce lumină densitate mai mică. Această tehnologie oferă alergător Flex și o mai bună absorbție în benzii de rulare. Acesta încorporează C2S (Cell perna System), piesa interioara cu un sistem de celule perforate, care permite o mai bună amortizare și recuperarea mai rapidă a formei. În pasul pas, piesa se extinde facilitând amortizând și favorizarea impulsului de atlet.

Talpa Hispalis încorporează un sistem care asigură o durabilitate unică, datorită cauciucului de înaltă rezistență care întârzie uzura de abraziune, extinzând astfel durata de viață a pantofului. Acesta este completat de sistemul FLEXO, linii de flexare ergonomic plasate pe talpa pentru a oferi cea mai bună tranziție de la toc până la picioare pe fiecare pas. La călcâi se permite doar flexie a talpa, care oferă un sprijin mai bun și un benzii de rulare mai naturale și flexibile. Talpa este completată de tehnologia STABILIS, o bucată de TPU situată în partea cea mai îngustă a talpa pentru a evita viraje inadecvate între partea din față și din spate a piciorului, obținând astfel o mai mare stabilitate. Sistemul PULSOR completează talpa, fiind o bucată de gel care absoarbe impactul benzii de rulare și favorizează impulsul alergătorului.


Produse similare

Nou

R.STORM VIPER MEN 2009

70.00 EUR
Nou

R.STORM VIPER MEN 2031

70.00 EUR
Nou

R.STORM VIPER 921

80.01 EUR
Nou

R.STORM VIPER 926

85.00 EUR

Cel mai văzut

Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.