Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.HISPALIS 605 ALBASTRU REGAL-FLUORESCENT -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2001.svgPulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2004.svgSportech /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2006.svgFull Dual Pulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2008.svgC2S (Cell Cushion System) /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2018.svgEva+

Modelul Hispalis este un pantof sport de antrenament neutru, de înalt randament, pentru persoane care au nevoie de mai multă amortizare. Făcuți pentru alergare pe unde nu a mai călcat nimeni.
Gândiți pentru persoane cu greutate mare. DROP 12
Parte superioară din nylon, micro PU și TPU pentru reducerea greutății și pentru eliminarea cusăturilor. Talon și zonă centrală consolidate pentru evitarea deformărilor. Sistem 360 pentru îmbinarea tălpii și a părții superioare care facilitează distribuția naturală a greutății în timpul mersului. Tehnologia GLOVE SYSTEM pentru îmbinarea dintre branț și partea superioară asigură comoditate mai mare și contribuie la reducerea greutății. Ambele elemente au cusături plane, care nu ies în evidență, ceea ce menține liniile rotunjite ale piciorului.
Contrafort în talon, care asigură protecție mai mare și comoditate, datorită noii forme mai ergonomice a calapodului. Fabricați cu sistemul de ventilație VTS, care permite intrarea și ieșirea aerului, menținând temperatura piciorului constantă.
Tehnologia JOMA SPORTECH, prin intermediul căreia se evită cusăturile și alte materiale rigide, creează o structură mai comodă, cu o capacitate mai mare de flexare și potrivire mai bună la forma piciorului. Grosimea este variabilă, în funcție de necesitățile de protecție și de rezistență ale fiecărei zone.
Lamelele și branțurile sunt fabricate din EVA cu un sistem de celule perforate, care asigură o mai bună amortizare și o revenire mai rapidă la forma inițială.
Talpa intermediară este alcătuită dintr-o bază de phylon, care stabilizează mersul și oferă amortizare, și din alt element din phylon împărțit în secțiuni, care reglează pasul de la contactul cu solul la dezlipirea de sol, pentru o tranziție perfectă. Există și o placă din PVC, care previne deformarea phylonului în partea centrală.
Sistem PULSOR, un element din gel, care amortizează și absoarbe impactul pasului și favorizează impulsul. Conține un element din TPU situat în zona boltei plantare, care reduce mișcarea talonului și a bombeului, evitând flexarea și răsucirea și oferind stabilitate.
Talpă din cauciuc de înaltă rezistență pentru sporirea rezistenței la uzură în zona de aterizare. Împărțită în secțiuni perpendiculare unele pe altele pentru adaptarea mersului la teren.


Produse similare

6728 SPIKES CORAI-NEGRU

57.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.