Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.FENIX BĂRBAȚI 114 FLUOR-VERDE -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2001.svgPulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2006.svgFull Dual Pulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2007.svgVTS /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2008.svgC2S (Cell Cushion System) /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Noul Phoenix este un pantof de antrenament intens, cu o amortizare excelentă, destinat pentru alergătorii care cântăresc peste 70 de kilograme pentru antrenamente de 1 până la 7 zile.
Pantofi cu DROP 10. Greutate 295 gr.
Croiul este realizat din nailon fără lipire, deci este un pantof cu o ajustare totală a piciorului, la un sistem de 360º. Conceput cu întăriri TPU în zone care au nevoie de armare suplimentară, cum ar fi degetul de la picior și zona centrală. Cu desen reflectorizant pentru o mai bună vizibilitate a alegătorului în zonele întunecate. Sistem de ventilație VTS care permite transpirația și intrarea și ieșirea aerului în pantof.
Branțul din EVA preformată pentru a se ajusta perfect la forma piciorului, ajutând la amortizarea pantofului, astfel absorbind impactul pasului. Palmă EVA naturală de 2 mm, cusută de croi prin tehnologia GLOVE SYSTEM, prin care ambele piese sunt cusute plane și fără cusături proeminente, care păstrează liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa intermediară se caracterizată prin sistem FULL DUAL PILSOR PILSOR complet, cu densități diferite pentru a optimiza amortizarea. Cu cât densitatea este mai mare, cu atât stabilitatea este mai mare, în timp ce densitatea este mai mică, cu atât este mai mare ușurința. Această tehnologie oferă flexorului alergătorului și o mai bună absorbție a pasului. Incorporează un sistem C2S (Cell Cushion System), o parte interioară cu un sistem de celule perforate care permite o mai bună amortizare și o recuperare mai rapidă a formei. În pas, piesa se extinde facilitând amortizarea și favorizând impulsul sportivului.
Talpa este confecționată din phylon +, un material foarte rezistent și cu o mare rezistență la uzură în zona de aterizare, completată cu sistemul de DURABILITY care oferă talpei o durabilitate mai mare datorită cauciucului de înaltă rezistență care întârzie uzura la abraziune, prelungind astfel durata de viață a pantofului. Incorporează sistemul FLEXO, linii de flexie situate ergonomic în talpă pentru a oferi cea mai bună tranziție de la călcâie la vârf în fiecare pas. Călcâiul permite doar flexarea talpii, ceea ce oferă o prindere mai mare și un pas mai natural și mai flexibil. Talpa este completată cu tehnologia STABILIS, o bucată de TPU situată în cea mai restrânsă talpă pentru a evita rotirile necorespunzătoare. Sistemul PULSOR completează talpa, fiind o piesă de gel care absoarbe impactul pas și favorizează impulsul alergătorului.

Produse similare

R.HISPALIS MEN 2003

80.01 EUR

R.HISPALIS BĂRBAȚI 2004 ALBASTRU SANTA POLA

80.01 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.