Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.FAST 911 FLUOR-NEGRU -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.

Adidas rapid conceput pentru utilizare mixtă al alergători cu greutate mică sau medie,de până ka 80 de kg și în cautarea unei încălțăminte care să le sporească exercițiul.Marea sa noutate este utilizarea materialului BLOW UP -de la Joma din talpă intermediară.Forma sa actuală este de a returna o parte din energia utilizată cu fiecare pas.astfel încât să obțineți un impuls suplimentar de la late sisteme de amortizare.Interiorul acestei spume este de Joma exclusiv confecționat cu forma de bulă ce oferă 100% de recuperare a formei ce permite un impulsul fiecarui pas.Lejeră și transpirabilă, la noua FAST menține piciorul uscat pe toată perioada exercițiului datorită plasei de nailon cu mari deschideri ce permite intrarea aerului care usucă transpirația.În plus, croiul fabricat cu sistemul JOMA SPORTECH, consistă în utilizarea cauciucului injectat în piesele confecționate pe exteriorul pantofului în așa mod că se ajustează perferct pe picior și aportă comoditate, marea caracteristică a adidasului FAST.Alergătorul găsește prinderea necesară prin intermediul desemului interior GLOVE SYSTEM, evoluția de 360⁰ excusiv de Joma, care consistă în adaptarea totală a interiorului pantofului la sistemul FIX COUNTER cu piese exterioare din microfibră cu o rezistență mai mare, și întăritor pe interior din PVC și interior din spumă.

Produse similare

Cel mai văzut

Nou

R.5000 MEN 2011 FLUOR

70.00 EUR

R.STORM VIPER 2002 ALB-FLUOR

80.01 EUR

R.SUPER CROSS 2005 ROYAL

90.00 EUR
Nou

R.HISPALIS MEN 2012

70.00 EUR

R.HISPALIS MEN 2017

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.