Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

R.CARRERA MEN 711 FLUORESCENT -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
/ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2001.svgPulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2002.svgStabilis /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2003.svgDurability /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2005.svgFlexo /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2006.svgFull Dual Pulsor /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2008.svgC2S (Cell Cushion System) /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2010.svgExo Counter /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2012.svgGlove System /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2013.svgRebound /ka/apps/joma_com_media/assets/techs/2016.svg360º

Pantofi sport pentru antrenamente intense cu amortizare excelentă și calitate superioară, destinați alergătorilor cu greutate medie-mare. Noul model Carrera include tehnologia REBOUND, pentru ca impulsul să fie mai mare și mai rapid.
Partea superioară este fabricată din fir cusut, fără cusături în interior, ceea ce permite o potrivire perfectă la forma piciorului și sporește senzația de alergare desculț. Îmbinarea cu talpa este realizată prin intermediul sistemului 360, care facilitează distribuția naturală a greutății în timpul alergării. Include un contrafort care asigură mai multă protecție și comoditate în zona călcâiului, datorită noului calapod cu forme mai ergonomice (sistemul FIX COUNTER).
Branțuri din EVA preformat pentru o adaptare mai bună la forma piciorului. Lamele din EVA natural cusute de partea superioară prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM. Astfel, cusăturile sunt plane și nu ies în evidență, pentru a se adapta liniilor rotunjite ale piciorului. Încălțămintea devine mai comodă și mai ușoară.
Talpă intermediară fabricată cu tehnologia REBOUND, care permite obținerea unui impuls mai mare și mai rapid, cu pași mai eficienți și energici. Include sistemul C2S (Cell Cushion System), un element interior cu un sistem de celule perforate, care asigură o amortizare mai bună și revenirea mai rapidă la forma inițială. Când piciorul apasă pe sol, elementul se dilată, facilitând amortizarea și favorizând forța de propulsie a sportivului. Talpa intermediară se remarcă prin sistemul FULL DUAL PULSOR cu phylon dublu de densități diferite pentru optimizarea amortizării. Odată cu densitatea mai mare se obține stabilitate mai mare, iar densitatea mai mică înseamnă greutate scăzută. Această tehnologie asigură capacitatea de flexare și o absorbție mai bună a șocurilor.
Talpa este alcătuită din cauciuc de calitate superioară, cu tehnologia DURABILITY, care întârzie uzura și prelungește viața utilă a încălțămintei, și este prevăzută cu striații înalte pentru îmbunătățirea prizei. Sistem FLEXO pentru o tranziție optimă de la călcâi la vârf la orice pas. Tehnologie STABILIS integrată în zona boltei plantare pentru reducerea mișcărilor talonului și bombeului, evitând astfel flexarea și răsucirea, și oferind mai multă stabilitate. Modelul include și un element triunghiular central, care contribuie la evitarea deformărilor din cauza excesului de amortizare. Prevăzut cu sistem PULSOR, care absoarbe impactul pașilor și favorizează impulsul.

Produse similare

6728 SPIKES CORAI-NEGRU

57.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.