Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

MUNDIAL 902 ALB INTERIOR -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Modele de tăieturi clasice care sunt destinate utilizării în piele în tăietura care garantează un contact mai bun cu mingea și rezistența mai mare.
Oferă un contact mai bun cu mingea și crește rezistența. Vărful este confecționat din microfibra de înaltă calitate și încorporează o piesă pentru a crește lipirea.
Branțul este de EVA termoconformata. Palma este construită din material texton. La mass media este de filon de înaltă calitate și durabilitate (mal 55) cu ranguri de flexie în toată suprafața. Talpă este de cauciuc de foarte bună calitate cu abraziune DIN-70.

Produse similare

Nou

CANCHA 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

REGATE 2052 R.F.E.F INDOOR

-
Nou

TOP FLEX 2052 R.F.E.F INDOOR

56.00 EUR
Nou

REGATE REBOUND 2052 R.F.E.F INDOOR

-

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.